Home » BMW cu tractiune fata vine in 2014 » BMW cu tractiune fata vine in 2014

BMW cu tractiune fata vine in 2014

BMW cu tractiune pe fata - BMW 1-series GT
HomeDecember 17, 2013 at 8:20 pm

Proiectul primului BMW cu tractiune fata a fost transmis la biroul de patente. Modelul se va numi 1-series GT si va fi disponibil si in versiune cu 7 locuri.

Primul BMW tractiune fata: motorizare

Gama de motoare va include benzinare si propulsoare diesel de 1,5 litri cu 3 cilindri . Acestea vor produce intre 120 si 200 cai putere. E foarte probabil sa apara si o versiune hybrid, formata dintr-un benzinar de 1,5 litri supra-alimentat si un motor electric. Versiunea hybrid – eDrive, va dispune de 190 cai putere, iar partea electrica va functiona datorita unor baterii Li-ion. Rezerva de autonomie in cazul tractiunii electrice va fi de 32 km, insa nu se comunica nimic cu privire la timpul necesar alimentarii bateriilor motorului electric si nici daca vor exista alte motoare clasice ce vor fi cuplate la cel electric.

Rivalul pentru primul BMW cu tractiune fata este Mercedes B-Class. Ambele au dimensiuni aproape identice, cu exceptia latimii care in cazul BMW 1-series GT este cu 48 mm mai mare (1834 mm). Ampatamentul BMW este de 2670 mm.

BMW cu tractiune pe fata - BMW 1-series GT fata

Primul BMW cu tractiune fata: UPDATE 26.22.2013

Primul BMW cu tractiune fata va fi o ruda apropiata cu automobilul Mini, insa oficial viitorul model face parte din gama 1 series. Noul model va avea la baza platforma UKL  – comuna de fapt cu noua generatie a familiei Mini.

Un prim indiciu asupra exteriorului masinii ni-l ofera conceptul Active Tourer – prezentat cu ceva timp in urma.

BMW Active Tourer - conceptul pentru primul BMW cu tractiune fata in motion

Conform unelor informatii BMW 1-series GT va fi echipat cu unitati ce ofera intre 85 si 220 cp.

Primul BMW cu tractiune fata urmeaza a fi lansat pe piata la inceputul anului 2015, prin urmare debutul public ar putea fi organizat in primavara anului 2014, in cadrul salonului auto de la Geneva.

BMW Active Tourer - conceptul pentru primul BMW cu tractiune fata

Primul BMW cu tractiune fata: vazut la teste UPDATE 17.12.2013

Spionii au surprins primul BMW cu tractiune fata in timpul testelor. Spre fericirea noastra prototipul a fost vazut fara camuflaj, iar lipsa camuflajului a devenit sursa unei mici surprize. Se pare ca bavarezii au decis sa schimbe numele noului model compact BMW. Anterior se spunea ca primul BMW cu tractiune fata va purta numele 1 series GT, insa specialistii companiei, au botezat viitoarea masina – 2 series Active Tourer.

Primul BMW cu tractiune fata - BMW 2 series Active Tourer

BMW 2 series Active Tourer va fi lansat in luna martie a anului 2014, in cadrul salonului auto de la Geneva. Vanzarile noului model, ar putea lua startul chiar in vara anului viitor.

Primul BMW cu tractiune fata - BMW 2 series Active Tourer spate

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si asta:

Versiunea de serie BMW X4 – vazuta de spioni

GPS ieftin – verifica pretul

Primul BMW cu tractiune fata – poze exclusiv WorldCarFans

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
BMW cu tractiune pe fata - BMW 1-series GT fata BMW cu tractiune pe fata - BMW 1-series GT BMW Active Tourer - conceptul pentru primul BMW cu tractiune fata in motion BMW Active Tourer - conceptul pentru primul BMW cu tractiune fata Primul BMW cu tractiune fata - BMW 2 series Active Tourer spate Primul BMW cu tractiune fata - BMW 2 series Active Tourer

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *