Home » Camere video auto ieftine: Top 10 recomandate spre achizitie » Camere video auto ieftine: Top 10 recomandate spre achizitie

Camere video auto ieftine: Top 10 recomandate spre achizitie

Top camere video auto ieftine - Smailo Primo
HomeJanuary 8, 2015 at 9:13 am

Va propunem un top cu 10 camere video auto ieftine, ce merita sa fie achizitionate. Unitatile prezentate in articol au un pret maxim de 300 ron si au demonstrat in timpul testelor performante foarte bune sau satisfacatoare pentru a fi utilizare zilnic.

Camere video auto ieftine: Top 1-5

1. Camere video auto ieftine Prestigio RoadRunner 540 – o camera foarte buna pentru pretul sau. RoadRunner 540 ofera o imagine excelenta cat ziua atat si noaptea. E adevarat ca aceasta unitate este si cea mai scumpa din top-ul nostru, si initial nu parea tocmai corect sa o plasam pe locul 1. Dar, dupa o analiza mai profunda am inteles ca RoadRunner 540 este cu mult peste rivalii sai la capitolul calitatea filmarii, respectiv si diferenta de pret este justificata. Filmuletele inregistrate de aceasta camera nu prezinta lag-uri, detalierea imaginii este foarte buna, elementele placutelor de inmatriculare ale altor masini fiind usor vizibile chiar si la distante de zeci de metri. Produsul Prestigio RoadRunner 540 are o camera de 14 Mpx ce poate inregistra materiale video la calitatea FullHD 1080P. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

2. Camere video auto ieftine Prestigio RoadRunner 505 – o camera auto DVR de asemenea foarte buna. Unitatea 505 de la Prestigio este mai ieftina decat 540 cu aproape 30%, insa si calitatea prestata este un pic mai modesta. Cu toate astea, camera discutata filmeaza foarte bine atat ziua cat si noaptea, insa detalierea demonstrata de acest produs este sub unitatea de pe locul 1. Asta se datoreaza in mare parte camerei de 10 Mpx cu care este dotata Prestigio RoadRunner 505, dar si asa, ocupantul locului secund ramane un produs pe care il recomandam fara nici un dubiu spre achizitie. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Top camere video auto ieftine - Prestigio RoadRunner 540

3. Camere video auto ieftine Overmax CAMROAD 4.1 – un produs ce a livrat rezultate neasteptat de bune. Overmax CAMROAD 4.1 dispune de o camera de 12 Mpx, un monitor de 2 inch si un unghi de vizualizare de 140 grade (RoadRunner 540 si 505 – 120 grade). Ca pret si calitate a filmarii, produsul Overmax se situeaza intre cele 2 unitati Prestigio. Detaliere imaginii este comparabila cu detalierea demonstrata de Prestigio 540, insa in cazul obiectelor mai distantate, CAMROAD 4.1 este surclasata clar de 540 si aproape egalata de 505. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

4. Camere video auto ieftine Overmax CAMROAD 2.2 – este o sora mai mica a lui CAMROAD 4.1. Unitatea 2.2 este foarte simpla in montare si utilizare. Aparatul detine o camera capabila sa filmeze cu o rezolutie maxima de 1920*1080p. Pretul de achizitie a lui CAMROAD 2.2 este cu 25% mai mic decat pretul lui 4.1, dar diferenta de pret presupune si o mica diferenta in calitatea prestata. In acelasi timp, materialele filmate de acest aparat nu au prezentat nici cele mai mic indiciu de fragmentare ori alte defecte. Overmax CAMROAD 2.2 ofera un unghi de vizualizare de 120 grade si un spatiu de stocare maxim de 32 Gb. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

5. Camere video auto ieftine Prestigio RoadRunner 519 – unitatea dispune de o camera de 14 Mpx si este capabila sa filmeze cu rezolutie Full HD. Cu toate ca parametrii tehnici a lui 519 sunt similari in mare parte cu parametrii unitatii de pe primul loc, RoadRunner 519 a demonstrat o detaliere un pic mai rea, lucru vizibil mai ales noaptea. Mai mult, unghiul de vizualizare a acestei unitati este limitat la 120 grade, pe cand, camera 540 are obiectiv rotativ, prin urmare orice eveniment rutier poate fi inregistrat, oriunde acesta nu ar avea loc. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Top camere video auto ieftine - Prestigio RoadRunner 519

Camere video auto ieftine: Top 6-10

6. Camere video auto ieftine Prestigio RoadRunner 310i – este o camera DVR ce nu prezinta o calitate a filmarii exceptionala, dar pentru pretul sau de achizitie ce nu ar trebui sa depaseasca 150 lei, RoadRunner 310i este o oferta ce merita a fi luata in calcul. Unitatea dispune de un monitor LCD rotativ cu diagonala de 2 inch. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

7. Camere video auto ieftine Car Vision GP 308 – este o camera DVR ce prezinta o calitate medie a filmarii, insa are cateva avantaje ce iau permis accesul in acest top. 1. Pretul mic, 2. Baterie cu capacitate marita, 3. Capacitate maxima de stocare de 32 Gb, 4. Functii auxiliare: night vision si functia de detectare a miscarilor. Pentru a verifica pretul CLICK aici. 

Top camere video auto ieftine - Car Vision GP308

8. Camere video auto ieftine iUni Dash P189 – este cea mai ieftina camera DVR din top-ul nostru. Calitatea prestat de aceasta unitate este sub calitatea aparatelor de pe pozitiile 6 si 7, dar pretul mic compenseaza din plin acest lucru. Camera detine un monitor LCD de 2.5 inch ajustabil in 3 directii. iUni Dash P189 are un spatiu de stocare maxim de 32 Gb si teoretic un obiectiv capabil sa inregistreze cu calitatea HD. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

9. Camere video auto ieftine PNI A01oIR – aceasta camera are caracteristici foarte asemanatoare cu cele ale unitatii de pe locul 8. Diferentele se limiteaza la pretul mai mare al aparatului PNI si la capacitatile bateriilor – mai mica in cazul lui PNI A01oIR. Cat despre calitatea filmarii, atat camera de pe locul 8, cat si unitatea de pe 9, au prezentat rezultate cat se poate de apropiate. Pentru a verifica pretul CLICK aici. 

10. Camere video auto ieftine Smailo Primo – prezinta o calitate medie a filmarii, insa chiar daca producatorul anunta ca camera poate filma pe timp de noapte, testele noastre au relevat ca Smailo Primo pe intuneric este aproape inutil. Mai mult, aceasta unitate are un pret peste pretul altor camere cu aceleasi caracteristici. Drept urmare, Smailo Primo s-a clasat pe ultimul loc in top-ul cu camere DVR ieftine. Pentru a verifica pretul CLICK aici. 

Top camere video auto ieftine - Smailo Primo

 

Camere video auto ieftine

Citeste si:

Cel mai bun GPS 2014 – cum alegem un navigator potrivit

Camere video auto ieftine

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Top camere video auto ieftine - Car Vision GP308 Top camere video auto ieftine - Prestigio RoadRunner 519 Top camere video auto ieftine - Prestigio RoadRunner 540 Top camere video auto ieftine - Smailo Primo

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *