Home » Cea mai buna antena CB dupa raportul pret/calitate » Cea mai buna antena CB dupa raportul pret/calitate

Cea mai buna antena CB dupa raportul pret/calitate

Cea mai buna antena CB Midland Funk 90
HomeMay 26, 2016 at 5:21 pm

Astazi incercam sa gasim cea mai buna antena CB. Facem asta pentru ca orice statie CB buna are nevoie de o antena pe masura, aceste doua produse fiind absolut complementare. 

Cea mai buna antena CB: top 5

1. Midland ML 145 – probabil cea mai buna antena CB si totodata cea mai cunoscuta. Midland ML145 are o baza magnetica cu diametrul de 125 mm si are o raza de acoperire de 15 km. Insa, unii utilizatori au declarat ca au reusit sa acopere si 25 de km. De cele mai multe ori, antena nu necesita calibrare, iar montarea pe automobil este foarte simpla. Pentru a verifica pretul click aici. 

2. PNI ML145 – ar putea fi si ea numita cea mai buna antena CB dupa raportul calitate/pret si asta pentru ca PNI M145 si Midland ML145 sunt foarte asemanatoare ca parametri de functionare inclusiv metoda de prindere. Antena are o raza de acoperire de peste 15 km si sta fixata pe automobil chiar si la viteze de peste 150 km/h. Pentru a verifica pretul click aici.

3. PNI S9 – o antena ceva mai ieftina si un pic mai mica, dar pentru pretul si dimensiunea sa, PNI S9 se descurca foarte bine. Aceasta are o lungime de 120 de cm si o baza magnetica cu diametrul de 125 mm. Mai mult, antena poate fi reglata pana la 90 de grade in plan lateral datorita fluturelui de la baza. Totusi, din cauza lungimii mai mici, ocupantul locului 3 din top-ul cu cea mai buna antena CB, are o raza de acoperire de 14 km. Pentru a verifica pretul click aici. 

4. PNI ML160 – o versiune imbunatatita a lui PNI ML145, dar si un pic mai scumpa. Chiar daca aceste antene au parametri tehnici asemanatori, produsul de pe locul 4 din top-ul pentru cea mai buna antena CB se manifesta mult mai bine in viata reala. Astfel, ML160 poate oferi o raza de acoperire chiar si de 25 km, iar magnetul de la baza e capabil sa mentina antena pe loc la viteze de pana la 150 km/h. Pentru a verifica pretul click aici.

5. Midland LC65 – e cea mai scurta antena din top-ul pentru cea mai buna antena CB. Aceasta are o raza de acoperire de aproximativ 10 km, iar calitatea emisiilor si a receptiilor nu lasa loc de reprosuri. Astfel, antena are o lungime de 114 de cm, o putere maxima de 300 w si o greutate de 1 kg. Pentru a verifica pretul click aici.

Cea mai buna antena CB - Midland LC65

Cea mai buna antena CB

Citeste si:

Top 3 statii radio CB

Cea mai buna antena CB

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cea mai buna antena CB PNI ML145 Cea mai buna antena CB Midland Funk 90 Cea mai buna antena CB - Midland LC65

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *