Home » Cei mai buni senzori de parcare: top 5 senzori parcare » Cei mai buni senzori de parcare: top 5 senzori parcare

Cei mai buni senzori de parcare: top 5 senzori parcare

Senzori de parcare imagine simbol
HomeJanuary 10, 2018 at 1:41 pm

Soferii incepatori au deseori nevoie de asistenti in timpul manevrelor mai complicate. O astfel de manevra ar putea fi parcarea, mai ales cea paralela. Anume atunci omul de la volan are nevoie de senzori de parcare. Acesta a fost motivul din care am decis sa cream un top cu cei mai buni senzori de parcare. 

Cei mai buni senzori de parcare – top 5

1. Carguard SP002 – verifica pretul aici – la au pret care de cele mai multe ori nu depaseste 100 de lei, Carguard SP002 sunt probabil cei mai bun senzori de parcare dupa raportul calitate/pret. Setul este compus din patru senzori de 21,5 mm si un afisaj led cu semnal sonor.
Carguard SP002 are o raza de actiune declarata de 0 – 2 metri, distanta in cadrul careia setul functioneaza aproape impecabil. De mare ajutor este si semnalul acustic ce este redat printr-un difuzor integrat in afisaj.

Cei mai buni senzori de parcare - Carguard SP002

2. Senzori de parcare PNI P05 – este un set de senzori destul de scump, insa precizia cu care a functionat acesta, nu lasa loc pentru obiectii. Unitatea vine in set cu 4 senzori de parcare si o oglinda heliomata pe care se si proiecteaza afisajul vizual. PNI P05 are o distanta de detectie minima de 0,3 m si maxima de 2,0 m. Sistemul este destul de usor de montat, mai ales ca in pachet este inclus si un burghiu pentru gaurit bara. Putea fi si mai bine daca oglinda si camera avea cabluri mai lungi. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

3. Senzori de parcare Elitek S300 – este un sistem ce consta din 4 senzori de parcare, un monitor LED si un avertizator sonor. Sistemul este capabil sa detecteze obstacolele ce se afla la o distanta maxima de 2,0 m chiar chiar si pe timp de ploaie. Mai mult, producatorul promite parametri de functionare satisfacatori chiar si la temperaturi ce depasesc 80 de grade celsius pe timp de vara si -30 grade celsius, iarna. Montarea sistemului este si ea simpla, manualul cu instructii fiind foarte explicit in aceasta privinta. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

4. Directed 9401T – verifica pretul aici – cel mai scump set de senzori de parcare din clasament. Kit-ul este format din 4 senzori cu o distanta de detectie intre 0,5 si 2 metri. Lor li se adauga un mic afisaj LED pe care se afiseaza distanta pana la obstacol si un mini-difuzor pentru semnalizare acustica. Senzorii functioneaza foarte bine chiar daca sunt revopsiti. Problema kit-ulului este pretul – peste 600 lei.

Cei mai buni senzori de parcare - Directed 9401T

5. Senzori de parcare SunTop – este o unitate accesibila, cu performante decente pentru pretul sau. Setul contine 4 senzori de parcare si un monitor LCD curbat. Acesti senzori de parcare au o distanta de actiuni cuprinsa intre 0,4 metri si 2,5 metri, iar intervalul de confort termic este cuprins intre nivelurile -30 si 70 grade Celsius.  Ca si celelalte sisteme, cel de marca SunTop este usor montabil, mai ales ca pachetul contine un burghiu pentru gaurire si un manual cu instructiuni. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Cei mai buni senzori de parcare: sfaturi

Ca si in cazul altor produse, nu e admisibil sa cumparati senzorii la intamplare. Nu uitati ca aceste dispozitive au menirea sa va salveze de la reparatii costisitoare, respectiv cateva zeci de lei pentru un produs mai bun nu au mare importanta.

Montarea: De cele mai multe ori nu e tare greu sa instalezi niste asistenti de parcare, insa pentru a fi siguri de treaba facuta, ar fi bine sa va adresati la niste specialisti. Si inca ceva: chiar si cei mai buni senzori de parcare nu exclud necesitatea atentiei in timpul manevrelor, mai ales ca se pot intalni obstacole ce sunt invizibile pentru senzori.

Cei mai buni senzori de parcare

Senzori de parcare

Cei mai buni senzori de parcare

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Senzori de parcare imagine simbol Senzori de parcare

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *