Home » Cel mai bun acumulator auto pentru motoare diesel si benzina » Cel mai bun acumulator auto pentru motoare diesel si benzina

Cel mai bun acumulator auto pentru motoare diesel si benzina

Cel mai bun acumulator auto
HomeMay 8, 2015 at 10:36 am

Ne propunem azi sa aflam care e cel mai bun acumulator auto. Vom face cate o analiza a ofertelor pentru motoarele diesel si a celor pe benzina. 

Cel mai bun acumulator auto pentru motoarele pe benzina

1. Varta Black Dynamic 56Ah – Probabil cel mai bun acumulator auto pentru motoarele pe benzina de dimensiuni medii 1.4, 1.6 si 1.8 litri. Varta Black este o baterie de tip low-cost, dar experienta noastra a demonstrat ca aceasta nu produce probleme, cel putin in primii 3-4 ani de utilizare. O oferta aveti  AICI.

2. Baterie auto Bosch S3 56 Ah – curent de pornire 540 A. O unitate in mare parte similara cu Varta Black. Ar fi putut primi titlul de cel mai bun acumulator auto, insa  are un pret un pic mai mare decat Varta Black 56 ah.Mai multe detalii AICI.

3. Rombat Premier 60 Ah  – curent de pornire 580 A.  Mai multe detalii aici.

4. Rombat Tornada 60 Ah – locul 4 in top-ul pentru cel mai bun acumulator auto. Curent de pornire 540 A. Mai multe detalii aici.

5. Varta Blue Dynamic 60Ah – . Curent de pornire 540 A. Mai mult detalii aici.

Cel mai bun acumulator auto pentru motoarele diesel

1. Tudor Standard TC700 70Ah – probabil cel mai bun acumulator auto pentru motoarele diesel de dimensiuni medii. Curent de pornire 640 A. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

2. Varta Blue 72 Ah – curent de pornire 680 A. Puteti verifica pretul aici.

3. Varta Black 70 Ah – locul 3 in top-ul pentru cel mai bun acumulator auto si un curent de pornire de 640 A. Mai multe detalii aici.

4. Exide Premium 72 Ah – curent de pornire 720 A. Mai multe detalii aici.

5. Rombat Pilot 77 Ah – locul 5 in top-ul pentru cel mai bun acumulator auto. Curent de pornire 640 A. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun acumulator auto: capacitatea

Capacitatea unui acumulator auto se masoara in Ah (amper-ora). Acest indicator este mentionat pe eticheta produsului si indica capacitatea de stocare a electricitatii. Aici trebuie sa fiti atenti sa nu procurati o baterie cu capacitatea prea mica – nu va oferi destul curent, dar nici o baterie cu capacitatea prea mare – alternatorul masinii nu va reusi sa o alimenteze.Spre exemplu: pentru o masina cu motor de 1.6 litri pe benzina, echipat cu aer conditionat si geamuri electrice, cel mai bun acumulator auto ar avea o capacitate intre 50 si 56 Ah.

Cel mai bun acumulator auto: curent de pornire

Curentul de pornire este cantitatea de energie electrica necesara unei masini pentru a porni motorul. Marea majoritate a producatorilor de baterii auto, specifica capacitatea de pornire oferita de acumulator conform standartului EN. Spre exemplu, o baterie de 60 Ah ofera un curent de pornire de 540 A, iar un acumulator cu capacitatea de 63 Ah, ofera deja 610 A.

Cel mai bun acumulator auto: concluzie

Alegeti cu mare grija acumulatorul. Nu cheltuiti prea mult pe el, dar nici nu incercati sa cumparati vreun produs foarte ieftin, ori doamne fereste vreo unul SH. Inainte sa procurati un acumulator, e de dorit sa cereti sfatul unui specialist.

Cel mai bun acumulator auto - simbol

Cel mai bun acumulator auto – imagine simbol

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cel mai bun acumulator auto - simbol Cel mai bun acumulator auto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *