Home » Cel mai bun aspirator auto Top 5 dupa raportul calitate pret » Cel mai bun aspirator auto Top 5 dupa raportul calitate pret

Cel mai bun aspirator auto Top 5 dupa raportul calitate pret

Cel mai bun aspirator auto imagine simbol 1
HomeMay 1, 2015 at 3:39 pm

Praful care a pus stapanire in ultimul timp pe mai toate orasele romanesti, da batai de capul multor conducatori de automobile ce. O solutie ar fi procurarea unui aspirator auto portabil. Si pentru ca numarul ofertelor puse la dispozitie de magazinele specializate a crescut simtitor, am decis sa testam cateva unitati si sa aflam care este cel mai bun aspirator auto dupa raportul pret calitate.

Cel mai bun aspirator auto: Top 5

1. Aspirator auto Black&Decker AV1205  – Primul loc si titlul de cel mai bun aspirator auto dupa raportul pret calitate a fost acordat lui Black&Decker AV1205.  Acesta ne-a suprins prin puterea s-a de aspirare. Fiind capabil sa scoata praful si pietricelele chiar si din cele mai indepartate colturi ale masinii, inclusiv din mochete, care sunt renumite prin capacitate lor de a tine in “captivitate” bucatelele de gunoi. Mai multe detalii CLICK aici.

2. Black&Decker PAV1205 – e un aspirator auto ceva mai scump (poate chiar un pic prea scump), insa se poate lauda cu o capacitate de stocare mai mare decat unitatea de pe primul loc – 350 ml vs 286 ml. Mai mult, varful de aspirare este mobil, permitand abordarea prafului din toate coltisoarele masinii si facilizand depozitarea aspiratorului in automobil. Sistemul de filtrare cu dubla actiune va impiedica scaparile de material aspirat inapoi in automobil, iar filtrele si rezervorul pot fi supuse curatarii foarte simplu. Mai multe detalii aici.

3. Philips FC6141/01 – este o unitate de curatare foarte compacta si puternica. Philips FC6141/01 ar fi putut primi titlul de cel mai bun aspirator auto daca nu avea un pret mult mai mare fata de FC6140. Totusi, acest miniaspirator auto ramane un produs recomandat spre achizitie, mai ales daca tineti cu adevarat la curatenia din masina dvs. Mai multe detalii aici.

Care e cel mai bun aspirator auto Philips FC6141

4. Bottari Maxi Spa 30066 – este un aspirator destul de bun care are o putere de aspirare de aproape 9 W si un cablu de alimentare de 5 metri. Unitatea nu dispune de baterii, alimentarea cu energie fiind posibila doar de la bricheta automobilului. Mai multe detalii aici.

5. Bosch BKS4033 – este un aspirator ca se descurca foarte bine. Acesta poate fi utilizat cat pentru aspirare uscata atat si pentru aspirare umeda. Unitatea este fara fir, in calitate de sursa de energie fiind montate baterii ce permit o autonomie de pana la 15 minute. Totusi, ar fi de remarcat ca pentru a mentine aparatul in functiune este nevoie de a tine apasat cu degetul butonul de pornire tot timpul. Mai multe detalii aici.

Care e cel mai bun aspirator auto

Cel mai bun aspirator auto portabil – imagine simbol

Cel mai bun aspirator auto imagine simbol 2Cel mai bun aspirator auto imagine simbol

Cel mai bun aspirator auto dupa raportul calitate pret – Top 5

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Cel mai bun aspirator auto imagine simbol 1 Cel mai bun aspirator auto imagine simbol 2 Cel mai bun aspirator auto imagine simbol Care e cel mai bun aspirator auto Philips FC6141 Care e cel mai bun aspirator auto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *