Home » Cel mai bun curatitor cu presiune: top 5 masini de curatat cu presiune » Cel mai bun curatitor cu presiune: top 5 masini de curatat cu presiune

Cel mai bun curatitor cu presiune: top 5 masini de curatat cu presiune

Cel mai bun curatator cu presiune 2
HomeJune 22, 2016 at 5:58 pm

O masina de curatat este cat se poate de utila pe timpul verii, mai ales ca spalatoriile auto au grija sa mareasca preturile in fiecare sezon. Am incercat sa gasim cel mai bun curatitor cu presiune cu pretul de achizitie de pana la 800 ron. Am luat mai multe modele la test si iata ce a iesit.

Cel mai bun curatitor cu presiune: Top 5

1. Black&Decker 1700 Supreme – mai multe detalii aici  – este detinatorul primului loc si al titlului de cel mai bun curatitor cu presiune cu pretul de pana la 800 lei. Unitatea 1700 Supreme a depasit orice asteptari, fiind capabila sa livreze un jet de apa cu o presiune mai mult decat suficienta (130 bar max ceva mai putin in mod normal). Aparatul poate scoate chiar si cele mai invechite pete. Mai mult, accesoriile cu care vine curatitorul discutat, acopera toate necesitatile ce pot aparea in timpul spalarii masinii, pe langa toate, acestea avand si propriul spatiu de depozitare in carcasa aparatului. Black&Decker 1700 Supreme  are un furtun cu o lungime de 5,5 metri, iar pretul in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 600 lei.

2. Bosch Aquatak 37-13 – mai multe detalii aici – este un curatitor cu presiune de asemenea foarte bun. Presiunea de lucru dupa manual este de 90 bar, suficient pentru a spala masina de praf si chiar de majoritatea insectelor. Unitatea dispune de un furtun cu o lungine de 6 metri prin care pot fi pompati 370 litri de apa pe ora. Totusi, Aquatak 37-30 este de regula cu aproximatix 25% mai scump decat unitatea Black&Decker 1700, iar eficienta in demonstrata de agregatul Bosch in timpul testelor a fost aparent mai mica.

Cel mai bun curatitor cu presiune - Black&Decker 1700

3. Grizzly HDR 21-150 – este un aparat cu caracteristici foarte bune si un pret decent. Capacitatile sale l-ar putea transforma in cel mai bun curatitor cu presiune, insa brandul Grizzly are o prezenta modesta pe piata romaneasca, respectiv si accesoriile de rezerva sunt greu de gasit.

4. Karcher K5  – pentru a verifica pretul click aici –  Karcher este probabil cel mai cunoscut nume de pe piata aparatelor electrice pentru casa. Produsele lor sunt recunoscute pentru calitatea superioara  si termenul de serviciu mare. Insa, pentru bine se plateste, iar diferente de pret  dintre Karcher si rivalii sai este mai mult decat semnificativa. Curatitorul cu presiune K5 are un pret usturator, insa si parametrii de functionare ar face oricare alt curatitor cu presiune invidios: putere maxima 2100 W, presiune maxima 145 bar, debit apa 500 l/h, lungime furtun 8 m.

Cel mai bun curatitor cu presiune karcher k5

5. Masina de curatat Bosch AQT 45-14 X – pentru a verifica pretul click aici – (putere maxima 2100W, presiune maxima 140 bar, debit 450 l/h, lungime furtun 8m) – Bosch AQT 45-14 X este o unitate destul de compacta cu performante foarte bune. Deci daca puterea jetului de apa conteaza foarte mult pentru dvs., iar pretul de achizitie se afla in lista cu prioritati pe locul 2 ori chiar 3, unitatea Bosch AQT 45-14 X ar fi cel mai bun curatitor cu presiune pentru dvs..

Cel mai bun curatitor cu presiune: concluzie

Toate aparatele amintite mai sus au cat avantaje atat si dezavantaje. Cel mai bun curatitor cu presiune e cel ce se potriveste mai bine cu nevoile dumneavoastra, mai ales ca masinile de curatat pot fi utilizate si pentru multe alte activitati decat spalatul masinii.

Cel mai bun curatitor cu presiune imagine simbolCel mai bun curatitor cu presiune

Cel mai bun curatitor cu presiune

Citeste si
Preturile pentru Volvo XC90 2014 au fost anuntate oficial

Cel mai bun curatitor cu presiune

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Cel mai bun curatator cu presiune imagine simbol Cel mai bun curatator cu presiune Cel mai bun curatator cu presiune 2 Cel mai bun curatitor cu presiune - Black&Decker 1700 Cel mai bun curatitor cu presiune - Bosch Aquatak 37-13 Cel mai bun curatitor cu presiune - Karcher K3 Cel mai bun curatitor cu presiune -Skil 0760 Cel mai bun curatitor cu presiune karcher k5

Comentarii

  1. cla

    22,June 22, 2016,17:58

    am avut boch si a tinut trei luni…probleme cu servisarea in garantie,l-au reparat de trei ori si cand a iesit din garantie a murit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *