Home » Cel mai bun radio MP3 player auto: top 3 cu pretul maxim de 250 lei » Cel mai bun radio MP3 player auto: top 3 cu pretul maxim de 250 lei

Cel mai bun radio MP3 player auto: top 3 cu pretul maxim de 250 lei

Cel mai bun radio MP3 player auto simbol
HomeJune 2, 2015 at 3:15 pm

Am decis sa aflam care este cel mai bun radio MP3 player auto cu pretul maxim de 250 de lei. Pentru asta am testat 10 modele ce se incadreaza in aceste limite de pret, si provin de la 5 producatori diferiti (Pioneer, Sony, PNI, JVC, Blapunkt). 

Cel mai bun radio MP3 player auto cu pretul maxim de 250 lei: top 3

1. PNI Clementine 8210 – probabil cel mai bun radio MP3 player auto pentru pretul sau. PNI este inca un brand putin cunoscut, in schimb produsele ce apartin aceastuia s-au prezentat foarte bine in testele de calitate. Aceasta afirmatie este cat se poate de valabila si pentru player-ul auto Celementine 8210. Unitatea are o putere maxima de 4x40w – mai mult decat suficient pentru un automobil. Pentru comoditatea utilizatorului, player-ul audio ofera posibilitatea memorarii a 30 de posturi de radio, posibilitati de conectare USB, AUX si un slot pentru SD Card. Acum insa urmeaza partea cea mai interesanta, pretul de achizitie pentru Clementine 8210 este sub 150 de lei. Este un pret foarte bun pentru un MP3 player ce poate furniza o asemenea putere si are o calitate a finisajelor foarte ridicata. Mai multe detalii aici.

2. Pioneer MVH 160UI – este un MP3 player deasemenea foarte bun. Acesta are o putere maxima de 4x50w si un set complet de functii auxiliare. Acesta ofera posibilitatea conexiunii cu un Iphone ori un telefon pe baza de Android cu ajutorul unui port USB. Tot prin intermediul acestui port puteti pune la incarcat bateria telfonului dvs. . Pioneer MVH 160UI s-a dovedit a fi foarte usor de montat insa setarile au durat un pic mai mult. Calitatea sunetului este foarte buna – cel putin pentru un player cu pretul sub 250 lei. Toate bune si frumoase pana acum, insa pretul pentru unitatea Pioneer este cu aproape 120 de lei mai mare decat pretul pentru PNI Celementine 8210. Chiar si asa produsul nu este foarte scump, iar daca pretentiile dvs. in materie de sisteme audio sunt peste medie, atunci Pioneer MVH 160UI s-ar putea dovedi cel mai bun radio MP3 auto. Mai multe detalii aici.

3. Sony DSX-A40 – este un MP3 player cu o putere maxima de 4x55w. Ca si Pionner-ul, unitatea Sony detine un set important de functii auxiliare care printre altele pot fi controlate cu ajutorul Iphone-ului conectat cu un cablu USB. Sony DSX-A40 a prezentat o calitate a sunetului medie spre ridicata chiar si cu boxele standart ale masinii. Mai multe detalii aici.

Cel mai bun radio MP3 player auto

 

Cel mai bun radio MP3 player auto: concluzie

Ar mai fi de stiut un lucru. Chiar si cel mai bun radio MP3 este inutil daca nu detineti si niste boxe pe masura.

Cel mai bun radio MP3 player auto – imagine simbol

Citeste si:

Cele mai bune boxe auto ieftine: top 3 difuzoare

Cel mai bun radio MP3 player auto

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cel mai bun radio MP3 player auto simbol Cel mai bun radio MP3 player auto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *