Home » Cel mai tare Range Rover: SVAutobiography se prezinta oficial » Cel mai tare Range Rover: SVAutobiography se prezinta oficial

Cel mai tare Range Rover: SVAutobiography se prezinta oficial

Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015
HomeMarch 30, 2015 at 2:47 pm

Compania Land Rover a lansat un clip si un set de fotografii cu cel mai tare Range Rover de pana acum. Noul model a primit numele SVAutobiography si va debuta public in cadrul salonului auto de la New York, ce isi va deschide usile peste cateva zile. 

Automobilul este creatia diviziunii speciale a producatorului englez – SVO (Special Vehicle Operations). Aceasta avand ca ocupatie principala personalizarea modelelor Land Rover.

Englezii spun ca SVAutobiography este – “cel mai tare SUV produs vreodata de Land Rover”. Asta pentru ca interiorul masinii inunda in tot felul de insertii din lemn natural, piele si aluminiu. Ultimul a fost ales ca material pentru multe detalii, inclusiv pedale si multiplele sigle cu denumirea nversiunii.oii

In spate, confortul pasagerilor va fi asigurat de masutele rabatabile, ecranele montate pe spetezele primului rand de scaune, precum si de mini-frigiderul integrat in tunelul consolei centrale.

Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 interior spate

Cele mai bune camere auto: top 5

Range Rover SVAutobiography 2015 a mai primit o caroserie vopsita in 2 nuante, jante de 22 inch si o grila frontala acoperita cu crom.

Cel mai tare Range Rover: posibilitati speciale

Cireasa de pe tortul noii versiuni Range Rover este podeaua extensibila, ce permite incarcare/descarcare mai simpla a lucrurilor in portbagaj. Dar asta nu e tot. Pe aceasta podea, cu ajutorul unui cadrul din aluminiu, pot fi montate 2 scaune, pe care englezii le numesc chiar fotolii. Evident ca cele 2 locuri nu vor putea fi utilizate in timpul deplasarilor. In schimb, in timpul unui picnic, s-ar putea potrivi cum nu se poate mai bine.

Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 portbagaj

Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 spate

Unde gasesc o asigurare RCA pentru tineri ieftina

Range Rover SVAutobiography 2015: motoare si preturi

SVO, nu lasat fara atentie spatiul de sub capota noului model. Acolo a fost montat un V8 de 5,0 litri, ce produce 550 cai putere si 680 Nm de cuplu maxim. Propulsorul este conectat la o cutie de viteze automata in  8 rapoarte marca ZF, ce promite nu doar performante de drum foarte bune, ci si un comportament exemplar in off-road.

Noul Range Rover SVAutobiography va ajunge in reprezenante in vara lui 2015. Pretul minim pentru acest model, va fi in jur de 150.000 euro.

Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 fata

Cel mai tare Range Rover – modelul SVAutobiography

Citeste si:

Noul Jaguar XF pentru 2015 – sa vezi si sa nu crezi 

Cel mai tare Range Rover

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 fata Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 interior spate Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 portbagaj Cel mai tare Range Rover - SVAutobiography 2015 spate

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *