Home » Cele mai bune alarme de masina: top 5 sisteme de securitate » Cele mai bune alarme de masina: top 5 sisteme de securitate

Cele mai bune alarme de masina: top 5 sisteme de securitate

Cele mai bune alarme auto
HomeSeptember 27, 2014 at 10:16 am

Am putea incepe acest material cu cateva argumente menite sa justifice necesitatea unei alarme auto. Credem totusi ca multe lucruri s-au spus in acest sens si inca o lectie de protectie anti-furt ar fi deprisos. In schimb vom incerca sa identificam cele mai bune alarme de masina, creand un top 5 al celor mai bune oferte de sisteme de securitate auto dupa raportul pret/calitate.

Cele mai bune alarme auto – Top 5

1. Alarma auto Viper Single Wire 3902V – mai multe detalii aici – una dintre cele mai bune alarme auto daca luam in calcul raportul pret/calitate. Aceast sistem de securitate detine tot setul functiilor pentru a proteja eficient automobilul dumneavoastra. Alarma 3902V are o raza mare de actiune, armare automata, senzor de soc, functia de cautare in parcare si multe altele. Instalarea se face foarte usor, sistemul fiind compatibil cu majoritatea automobilelor.

2. Alarma auto PNI OV288 – mai multe detalii aici – o alarma nu prea cunoscuta pe piata securitatii auto din Romania. Totusi, aceasta integreaza majoritatea functiilor disponibile in domeniu. Plus la toate, alarma auto PNI OV288, poate fi achizitionata la un pret mai mult decat accesibil, mai ales daca comparam aceasta unitate cu produsele marilor producatori de alarme. OV288 dispune de alarma anti-soc, alarma usi deschise, localizare vehicul , functia SOS, iar distanta de operare atinge 400 m.

3. Alarma auto MAAT 679 – mai multe detalii aici sau aici– este unul din veteranii pietei de securitate auto. Alarma MAAT 679 este simpla in utilizare, iar problemele oferite de aceasta sunt cat se poate de rare. Totusi MAAT 679 pune la dispozitie un set de functii ceva mai restrans decat unitatile prezentate mai sus. Astfel din setul standart lipsesc monitoarele de pe telecomenzi, iar raza de actiune a acestora este simtitor mai mica.

4. Alarma auto Discovery 5750R – mai multe detalii aici – aceasta alarma este mai putin cunoscuta, insa posesorii acesteia se declara multumiti de ea. Unitatea poate raporta evenimentele petrecute anterior dezarmarii prin emiterea unui sunet special. Discovery 5750R este de asemenea lipsita de ecran pe telecomanda, in rest insa, setul de functii este complet.

5. Alarma auto Viper 5701 – Responder LE – mai multe detalii aici sau aici – Viper este probabil cel mai renumit producator de sisteme de siguranta auto. Produsele marca Viper sunt foarte calitative insa au si un pret pe masura. Viper 5701, ocupa locul 5 in topul cu cele mai bune alarme auto doar din cauza pretului de achizitie cu care este insotita aceasta. Unitatea 5701 detine un numar impresionant de functii pentru protejarea vehicului dvs plus cateva componente menite sa facilizeze utilizarea automobilului. Una din acestea ar fi pornirea motorului de la distanta cu ajutorul telecomenzii.

Cele mai bune alarme auto – Concluzie

Nu incercati sa gasiti solutii prea ieftine pentru protejarea vehicului dvs. Solutiile ieftine de obicei nu reprezinta un impediment mare pentru un hot serios intentionat. Lasati problema montarii alarmei auto pe seama profesionistilor. O alarma montata gresit nu este altceva decat o sursa de zgomote inutile si o cale sigura spre insomnie.

Cele mai bune alarme auto - sisteme de siguranta

Cele mai bune alarme auto – sisteme de siguranta

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cele mai bune alarme auto - sisteme de siguranta Cele mai bune alarme auto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *