Home » Cele mai bune BMW-uri SH: top 5 modele BMW » Cele mai bune BMW-uri SH: top 5 modele BMW

Cele mai bune BMW-uri SH: top 5 modele BMW

Cele mai bune BMW-uri SH -seria 3
HomeMay 14, 2015 at 2:33 pm

Va propunem o lista cu cele mai bune BMW-uri ce merita achizitionate second-hand. 

Cele mai bune BMW-uri sh: top 5

1. BMW seria 3 – (versiunea 320i, caroserie E90)

Seria 3 este cel mai bine vandut model BMW. Succesul are la baza cel putin 3 motive: performante bune, manevrabilitate excelenta si consum de carburant decent. Mai mult, interiorul masinii ofera mult comfort, iar problemele tehnice sunt destul de rare.

Specialistii de la WhatCar?, spun ca daca intentionati sa cumparati un BMW seria 3 nou, cea mai recomandabila ar fi versiunea diesel 320d. Daca cautati unul SH, ar trebui sa acordati ceva atentie versiunii pe benzina 320i. Pentru un vehicul cu varsta de pana in 3-4 ani, versiunea pe benzina se va dovedi semnificativ mai ieftina, iar costurile mai mari pentru combusitibil vor fi amortizate de intretinerea mai accesibila si pretul de achizitie mai moderat. Daca tineti neaparat sa luati un model diesel, optati pentru versiunea 320d. Aceasta este cu siguranta unul din cele mai bune BMW-uri ce poate fi achizitionat sh.

2. BMW seria 1

BMW seria 1 este unul din cele mai bune modele compacte de familie. Masina are un comportament de drum foarte bun, intretinere accesibila si o lista impresionanta cu dotari. Seria 1 nu este tocmai cel mai spatios automobil din segment, in schimb sta clar peste rivali la capitolele confort si manevrabilitate.

Ca si in cazul lui BMW seria 3, compacta seria 1 este preferabil de achizitionat cu motor pe benzina, mai ales ca piata dispune de multe oferte de seria 1 – 118i. Aceasta este mai ieftina decat versiunea echivalenta cu motor diesel si mai usor de intretinut. Mare atentie insa la bordul masinii. In trecut au fost raportate unele probleme electrice. Prin urmare, aveti grija sa functioneze toti indicatorii de la bord inainte sa semnati contractul de cumparare.

Cele mai bune BMW-uri SH -seria 1

3. Cele mai bune BMW-uri SH – BMW seria 5

Seria 5 nu este doar unul din cele mai bune BMW-uri ci unul din cele mai reusite modele din segmentul E. Automobilul este spatios, confortabil si destul de ieftin la intretinere. Pentru seria 5, am recomanda alegerea unei versiuni cu motor diesel. Spre exemplu, versiunea 520d cu transmisie automata, chiar daca are un pret initial mare, se devalorizeaza destul de mult in primii 3-5 ani, respectiv pentru o suma nu prea mare de bani, primiti o masina bine dotata si foarte fiabila daca are parte si de o intretinere pe masura.

4. Cele mai bune BMW-uri SH – BMW seria 5 Touring – break

Modelul touring ca si berlina seria 5 merita achizitionat cu motor diesel. Aici de asemenea recomandam versiune 520d, dar puteti analiza piata automobilelor SH, poate gasiti o oferta cu o motorizare mai performanta la un pret cel putin la fel de bun. Atentie insa la instalatia de aer conditionat si sistemul de infotainment. Cele 2 au fost deseori obiectele plangerilor din partea cumparatorilor.

5. Cele mai bune BMW-uri SH – BMW seria 3 Touring – break

Locul 5 in top-ul cu cele mai bune BMW-uri ce merita cumparate sh este ocupat de modelul seria 3. Probabil va intrebati de ce modelul brake e cu 4 pozitii in spatele berlinei 3 series. Raspunsul e simplu. Unii din rivalii sai ofera mai mult spatiu la interior. Totusi, daca alegeti versiunea corecta, veti primi exact ce asteptati: un automobil de familie robust si  confortabil.

Cele mai bune BMW-uri SH -seria 5

Top 5 cele mai bune BMW-uri SH

Citeste si:

Noile motoare BMW pentru 2015

Cele mai bune BMW-uri SH

 

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cele mai bune BMW-uri SH -seria 1 Cele mai bune BMW-uri SH -seria 3 Cele mai bune BMW-uri SH -seria 5

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *