Home » Cele mai bune camere auto DVR dupa raportul calitate pret » Cele mai bune camere auto DVR dupa raportul calitate pret

Cele mai bune camere auto DVR dupa raportul calitate pret

Cele mai bune camere auto DVR imagine simbol 1
HomeApril 14, 2015 at 9:32 pm

O camera de bord este un accesoriu cat se poate de necesar in timpurile actuale. Din acest motiv am decis sa testam cateva unitati pentru a gasi cele mai bune camere auto DVR. Plus la toate, mai jos aveti cateva sfaturi pentru a va faciliza alegerea.

Cele mai bune camere auto DVR: top 5

1. Camera auto dvr Prestigio RoadRunner 545 – una dintre cele mai bune camere auto DVR, a prezentat o calitate impresionanta pentru pretul sau. Mai multe detalii AICI

2. Camera video auto DVR PNI Voyager S3 – a prezentat o calitate foarte buna de filmare, cat ziua atat si noaptea. Mai multe detalii AICI.

3. Camera auto DVR Mio MiVue 538  – e un brand cunoscut in Romania, ce prezinta o calitate a filmarii foarte buna. Mai multe detalii  aici.

4. DVR Mio MiVue 600 – locul 4 in top-ul cu cele mai bune camere auto DVR. A prezentat o calitate a filmarilor foarte buna, avand si un pret corect. Mai multe detalii aici.

5. Camera auto DVR Car Vision X60 – calitate foarte buna pe timp de noapte, pret rezonabil. Mai multe detalii aici

Cele mai bune camere auto DVR: sfaturi

1. Pentru o calitate sporita a materialelor video, aveti grija ca camera de bord sa filmeze cu o rezolutie cat mai mare. E de dorit ca alegerea dvs sa cada pe o unitate cu specificatia Full HD.

2. Ar fi necesar ca unitatea aleasa sa fie dotata cu senzorul G. In caz de impact acesta salveaza fisierul ce contine accidentul in alt folder. Astfel, filmarea in cauza este protejata de rescriere.

3. Urmatorul sfat ar tine de unghiul de filmare al camerei. O mare parte din aparate ofera un unghi de 120 grade, noi am recomanda totusi un minim de 130 grade.

4. Pretul. Internetul inunda in camere cu pretul cuprins intre 90 si 150 lei. Tristul adevar e ca acestea nu fac nici macar 2 lei. De cele mai multe ori calitatea filmarilor este foarte proasta. Bateria neconectata la priza auto se descarca foarte repede, iar majoritatea inscriptiilor fastuase de pe cutia camerei se dovedesc a fi niste minciuni. Cele mai bune camere auto DVR au pretul minim de 300 lei, valoarea medie incadrandu-se in intervalul 400-600 lei.

5. Bateria. Volumul bateriei dicteaza lungimea perioadei de timp in care va fi posibila utilizarea camerei auto fara ca aceasta sa fie conectata la vreo sursa de curent. Am recomanda o camera auto DVR ce detine o baterie cu un volum de minim 450-500 mAh.

Cele mai bune camere DVR Prestigio Roadrunner 540

 

Cele mai bune camere auto DVR: concluzie

Daca ati decis sa procurati o camera de bord, aveti nevoie de minim 300-350 lei pentru o camera cu unghi de filmare suficient, cu o baterie de minim 450 mAh, tehnologie WDR si senzorul G. Iar, pentru a fi siguri de alegerea facuta, cautati  filmulete inregistrate cu unitatea aleasa.

Cele mai bune camere auto dvr

Cele mai bune camere auto DVR imagine simbolCele mai bune camere auto DVR imagine simbol 2

Cele mai bune camere auto DVR – imagine simbol

Citeste si:

Cea mai ieftina asigurare RCA

Cele mai bune camere auto DVR

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cele mai bune camere auto DVR imagine simbol 1 Cele mai bune camere auto DVR imagine simbol 2 Cele mai bune camere auto DVR imagine simbol Cele mai bune camere auto DVR

Comentarii

 1. ADRIAN

  14,April 14, 2015,21:32

  totusi, dintre pni voyager s3 si Prestigio RoadRunner 540 ce sa cumpar , care e mai buna practic ?
  am bani nu ma uit la pret…

  • automobilen

   14,April 14, 2015,21:32

   Salut Adrian,
   chiar daca as face abstractie absoluta de preturile camerelor, tot pe Prestigio as merge. Da, PNI are unghiul de filmare un pic mai mare si bateria ceva mai incapatoare. In rest insa, produsele sunt cat se poate de asemanatoare. Mai mult, am avut impresia ca pe intuneric Presigio se descurca mai bine, iar asta e tare important pentru o camera de bord. Eu iti propun sa optezi pentru Prestigio Road Runner 540, n-o sa regreti.
   O zi frumoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *