Home » Cele mai bune camere auto Full HD: top 5 dashcam-uri » Cele mai bune camere auto Full HD: top 5 dashcam-uri

Cele mai bune camere auto Full HD: top 5 dashcam-uri

Cele mai bune camere auto Full HD imagine simbol
HomeDecember 31, 2014 at 12:56 pm

Am decis alegem cele mai bune camere auto Full HD. Pentru asta am testat cateva unitati, ca apoi sa cream un top 5 cu produsele ce s-au prezentat cel mai bine.

Cele mai bune camere auto Full HD: top 5

1. Camera video auto Full HD Prestigio RoadRunner 540 – cu siguranta una dintre cele mai bune camere auto Full HD. A prezentat o calitate a filmarilor impresionanta pentru pretul sau. Mai multe detalii AICI

2. Camera video auto Blaupunkt BP 1.0 Full HD – a prezentat o calitate foarte buna de filmare, cat ziua atat si noaptea. Mai multe detalii AICI.

3. Camera video auto DVR PNI Voyager S3 – a prezentat o calitate foarte buna de filmare, cat ziua atat si noaptea. Mai multe detalii AICI.

4. Camera video auto Mio MiVue 538  – e un brand cunoscut in Romania, ce prezinta o calitate a filmarii foarte buna. Mai multe detalii  aici.

5. Camera auto DVR DOD CR65W – o unitate high-end, ce ofera o calitate a imaginii ireprosabila. Camera detine un set foarte util de functii auxiliare, insa pretul de achizitie este pe masura calitatii. Daca e sa facem abstractie de pret, DOD CR65W ar fi cea mai recomandabila spre cumparare camera Full HD Mai multe detalii aici

Cele mai bune camere auto Full HD Prestigio 540

Cele mai bune camere auto Full HD: sfaturi

1. Pentru a fi siguri de calitatea maginii pe care o presteaza camera, inainte sa faceti alegerea finala, cautati materiale fimulete facute cu unitatile de care sunte ti interesati.

2. Ar fi necesar ca unitatea aleasa sa fie dotata cu senzorul G. In caz de impact acesta salveaza fisierul ce contine accidentul in alt folder. Astfel, filmarea in cauza este protejata de rescriere.

3. Urmatorul sfat ar tine de unghiul de filmare al camerei. O mare parte din aparate ofera un unghi de 120 grade, noi am recomanda totusi un minim de 130 grade.

4. Pretul. Internetul inunda in camere cu pretul cuprins intre 90 si 150 lei. Tristul adevar e ca acestea nu fac nici macar 2 lei. De cele mai multe ori calitatea filmarilor este foarte proasta. Bateria neconectata la priza auto se descarca foarte repede, iar majoritatea inscriptiilor fastuase de pe cutia camerei se dovedesc a fi niste minciuni. Cele mai bune camere auto Full HD au pretul minim de 300 lei, valoarea medie incadrandu-se in intervalul 400-600 lei.

Cele mai bune camere auto Full HD: concluzie

Daca ati decis sa procurati o camera de bord, aveti nevoie de minim 300-350 lei pentru o camera cu unghi de filmare suficient, cu o baterie de minim 450 mAh, tehnologie WDR si senzorul G. Iar, pentru a fi siguri de alegerea facuta, cautati  filmulete inregistrate cu unitatea aleasa.

Cele mai bune camere auto Full HD – imagine simbol

Cele mai bune camere auto Full HD

Cele mai bune camere auto Full HD

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cele mai bune camere auto Full HD imagine simbol Cele mai bune camere auto Full HD Cele mai bune camere auto Full HD Prestigio 540

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *