Home » Cele mai bune cauciucuri de iarna dupa raportul calitate pret » Cele mai bune cauciucuri de iarna dupa raportul calitate pret

Cele mai bune cauciucuri de iarna dupa raportul calitate pret

Cele mai bune cauciucuri de iarna poza
HomeSeptember 10, 2015 at 12:01 am

Pentru ca iarna se apropie cu pasi grabiti, incercam astazi sa gasim cele mai bune cauciucuri de iarna dupa raportul calitate/pret.

Petru zona climatica in care se afla Romania, venirea iernii presupune si anumite actiuni de pregatire a automobilului din dotare pentru noile conditii meteo la care acesta va fi supus.Una din aceste actiuni este schimbare setului de cauciucuri de vara pe unul de iarna. O parte din automobilisti detin pneurile de anul trecut care inca sunt utilizabile, ceilalti insa, au de cautat altele noi, respectiv sunt pusi in situatia de a gasi cele mai bune cauciucuri de iarna care sa ofere nivelul necesar de siguranta si sa nu coste o avere.

De ce sunt necesare cauciucurile de iarna? – cea mai evidenta cauza este ca acestea au aderenta mai buna pe zapada. Insa, chiar daca suprafata carosabila inca este uscata, nu avem vreun motiv sa intarziem cu schimbul cauciucurilor. Astfel, daca temperatura aerului scade sub -7°C, pneurile de vara se intaresc, cauciucurile de iarna insa, datorita compusilor din siliciu, raman flexibile chiar si la -40°C. Mai mult, reamintim ca daca sunteti prinsi de politie circuland cu anvelope de vara in conditii de zapada ori gheata, sunteti numai bun de plata unei amenzi cuprinsa intre 720 si 1.600 lei.

Cele mai bune cauciucuri de iarna: top 5

1. Fulda Kristall Montero – dupa impresiile noaste, Kristall Montero sunt cele mai bune cauciucuri de iarna dupa raportul calitate pret. Verifica pretul aici.

2. Cauciucuri de iarna Nokian Hakkapeliita – cele mai bune cauciucuri de iarna conform majoritatii clasamentelor disponibile la moment. Verifica pretul aici.

3. Cauciucuri de iarna Continental Winter Contact TS 850 – anvelope cu caracteristici de aderenta foarte bune si un pret mai moderat. Verifica pretul aici.

Cele mai bune cauciucuri de iarna Continental

4. Cauciucuri de iarna Falken HS449 – anvelope cu aprecieri foarte bune din parte cumparatorilor. Conform tyrereviews.co.uk, 93% din clienti s-au declarat dispusi sa mai cumpere inca o data aceste anvelope. Verifica pretul aici.

5. BF Goodrich G Force – cele mai bune cauciucuri de iarna pentru drumuri lungi pe suprafete uscate. Pe gheata si zapada nu s-au prezentat la fel de bine. Verifica pretul aici.

Cele mai bune cauciucuri de iarna – sfaturi

1.Incercati sa achizitionati anvelopele de iarna cat mai devreme posibil. Majoritatea vanzatorilor de cauciucuri opereaza scumpiri odata cu apropierea sezonului rece.

2. Multe publicatii recomanda cauciucuri ce apartin marcilor cu nume mare. E foarte bine daca va puteti permite acest lucru, insa nu e nimic grav in achizitionarea unor anvelope mai putin cunoscute. Mai toti producatorii de anvelope, chiar si cei mici, au realizat in ultimul timp succese importante la capitolele siguranta si confort.

3. Cauciurile la atingere trebuie sa fie cat mai moi, iar masa cat mai mica. In plus, se recomanda ca elementele profilului sa fie ceva mai indepartate unele de altele.

4. Dupa ce a-ti facut alegerea la magazin, puteti face achizitia propriu-zisa pe internet. De obicei, vanzatorii online au preturi mai mici decat marii retaileri si in plus aici sunt prezente cele mai bune cauciucuri de iarna.

Cele mai bune cauciucuri de iarna

Cele mai bune cauciucuri de iarna

Citeste si:

Cauciucuri de iarna chinezesti: merita sau nu cumparate

Cele mai bune cauciucuri de iarna

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Cele mai bune cauciucuri de iarna Continental Cele mai bune cauciucuri de iarna poza Cele mai bune cauciucuri de iarna

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *