Home » Cele mai bune curatitoare cu presiune: sfaturi de cumparare » Cele mai bune curatitoare cu presiune: sfaturi de cumparare

Cele mai bune curatitoare cu presiune: sfaturi de cumparare

Cele mai bune curatitoare cu presiune
HomeNovember 5, 2014 at 8:37 am

O masina de curatat este cat se poate de utila intr-un garaj, mai ales ca spalatoriile auto au grija sa mareasca preturile in fiecare sezon. Am incercat sa gasim cele mai bune curatitoare cu presiune care sa fie si destul de ieftine. Am luat mai multe modele la test si iata ce a iesit.

Cele mai bune curatitoare cu presiune: Top 5

1. Black&Decker 1700 Supreme – pentru a verifica pretul click aici – unul din cele mai bune curatitoare cu presiune pentru pretul sau. Unitatea 1700 Supreme a depasit orice asteptari, fiind capabila sa livreze un jet de apa cu o presiune mai mult decat suficienta (130 bar max ceva mai putin in mod normal). Aparatul poate scoate chiar si cele mai invechite pete. Mai mult, accesoriile cu care vine curatitorul, acopera toate necesitatile ce pot aparea in timpul spalarii masinii, pe langa toate, acestea avand si propriul spatiu de depozitare in carcasa aparatului. Black&Decker 1700 Supreme  are un furtun cu o lungime de 5,5 metri, iar pretul in mod normal nu ar trebui sa depaseasca 600 lei.

2. Bosch Aquatak 37-13 – pentru verifica pretul click aici – locul 2 in topul cu cele mai bune curatitoare cu presiune. Dupa manual, presiunea de lucru a acestei unitati este de 90 bar, suficient pentru a spala masina de praf si chiar de majoritatea insectelor. Unitatea dispune de un furtun cu o lungine de 6 metri prin care pot fi pompati 370 litri de apa pe ora. Totusi, Aquatak 37-13 este de regula cu aproximatix 25% mai scump decat unitatea Black&Decker 1700, iar eficienta in demonstrata de agregatul Bosch in timpul testelor a fost aparent mai mica.

Cele mai bune curatitoare cu presiune - Bosch Aquatak 37-13

3. Grizzly HDR 21-150 – este un aparat cu caracteristici foarte bune si un pret decent. Capacitatile sale l-ar plasa peste unitatile de pe locul 1 si 2, insa brandul Grizzly are o prezenta modesta pe piata romaneasca, respectiv si accesoriile de rezerva sunt greu de gasit.

4. Karcher K3  – pentru a verifica pretul click aici – locul 4 in topul cele mai bune curatitoare cu presiune. Karcher este probabil cel mai cunoscut nume de pe piata aparatelor electrice pentru casa. Produsele lor sunt recunoscute pentru calitatea superioara  si termenul de serviciu mare. Insa, pentru bine se plateste, iar diferente de pret  dintre Karcher si rivalii sai este semnificativa. Spre exemplu, curatitorul cu presiune K3 are un pret aproape identic cu pretul curatitorului Grizzly HDR, insa parametrii de functionare al agregatului de pe locul 4 sunt net inferiori.
Cele mai bune curatitoare cu presiune - Karcher K3

5. Masina de curatat Skil 0760 – pentru a verifica pretul click aici – locul 5 in topul cu cele mai bune curetitoare cu presiune. Skil 0760 este o unitate compacta cu performante destul de modeste. Totusi, daca nu aveti pretentii prea mari la puterea jetului de apa, si va doriti un produs calitativ, curatitorul Skil este numai bun pentru dvs.

Cele mai bune curatitoare cu presiune - Skil 0760

Cele mai bune curatitoare cu presiune: concluzie

Toate aparatele amintite mai sus au cat avantaje atat si dezavantaje. Cele mai bune curatitoare cu presiune sunt cele ce se potrivesxcmai bine cu nevoile dumneavoastra, mai ales ca masinile de curatat pot fi utilizate si pentru multe alte activitati decat spalatul masinii.

Cele mai bune curatitoare cu presiune - Black&Decker 1700

Cele mai bune curatitoare cu presiune – Black&Decker 1700 Supreme

Citeste si:

Audi Q7 2015 vine la Detroit in ianuarie: primele poze si detalii

Cele mai bune curatitoare cu presiune

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Cele mai bune curatitoare cu presiune - Black&Decker 1700 Cele mai bune curatitoare cu presiune - Karcher K3 Cele mai bune curatitoare cu presiune Cele mai bune curatitoare cu presiune - Bosch Aquatak 37-13 Cele mai bune curatitoare cu presiune - Skil 0760

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *