Home » Cele mai bune jante din aliaj 2017: cateva sfaturi si comentarii » Cele mai bune jante din aliaj 2017: cateva sfaturi si comentarii

Cele mai bune jante din aliaj 2017: cateva sfaturi si comentarii

Cele mai bune jante din aliaj 2
HomeJuly 2, 2017 at 9:33 am

Una din posibilitatile rapide si relativ ieftine de restilizare exterioara a unei masini, este montarea unor jante noi. Acest articol isi propune sa va ajute sa alegeti cele mai bune jante din aliaj, care pe langa un exterior potrivit sa fie capabile sa asigure siguranta, confort si longevitate.

Cele mai bune jante din aliaj: cateva oferte

1. O.Z – producatorul unora din cele mai bune jante din aliaj, care produce jante de o calitate foarte buna. O.Z este o companie italiana, produsele careia au trecut cu brio certificarea TUV. Unitatile O.Z sunt un exemplu bun de jante care merita a fi procurate chiar si sh. Insa, ar fi de dorit lipsa rulajului pe drumurile romanesti. O oferta pentru roti de 16 inch, aveti chiar AICI

2. ENZO este un producator de jante premium ce face parte din grupul industrial austriac Alcar. Unitatile ENZO detin certificatul TUV si se pot lauda cu un aliaj foarte bun, rezistent si cu masa redusa. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

3. MAK – o companie italiana, ce produce o gama foarte variata de jante. Pe langa calitatea de top, produsele MAK ofera si un design foarte atractiv. Pentru a verifica pretul CLICK aici.

Cele mai bune jante din aliaj: cateva mituri care sunt doar partial adevarate

1. Jantele din aliaj sunt mai usoare decat cele din otel. Este o afirmatie adevarata, insa nu in totalitate. Multe jante din aliaj sunt mai grele decat cele din otel. Aici conteaza foarte mult compozitul utilizat la fabricarea jantei. Compozitia aliajului poate fi aflata pe site-ul producatorului, tot acolo poate fi aflata masa jantelor de care sunteti interesati. Acesta ar fi un motiv foarte important sa renuntati la procurarea unor jante no-name, care nu au trecut nici o certificare. Daca aveti un buget limitat, aveti optiunea unor jante sh.

2. Jantele din aliaj sunt foarte fragile. Aici din nou foarte multe depind de producatorul jantei. De multe ori o janta din aliaj se dovedeste a fi cel putin la fel de rezistenta ca una din otel. Repetam, mare atentie la marca produsului ales.

3. Jantele din aliaj nu pot fi reparate. Micul adevar consta in faptul ca exista situatii in care o janta lovita nu poate fi reconditionata. In marea majoritatea a cazurilor insa, un specialist bun poate transforma o janta aproape pierduta, in una practic noua.

Cele mai bune jante din aliaj: concluzie

Nu e chiar simplu sa alegeti cele mai bune jante din aliaj. Nu cumparati produse care arata bine, insa au o provenienta dubioasa. Daca suma de bani rezervata nu va permite sa cumparati jante noi de calitate, ar fi recomandabila procurarea unor unitati SH de la producatori recunoscuti care detin certificate de calitate europene.

Cele mai bune jante din aliaj

Cele mai bune jante din aliaj

Citeste si:

Top Anvelope vara: comentarii si sugestii

Cele mai bune jante din aliaj

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cele mai bune jante din aliaj 2 Cele mai bune jante din aliaj

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *