Home » Cele mai bune miniaspiratoare auto: 5 oferte » Cele mai bune miniaspiratoare auto: 5 oferte

Cele mai bune miniaspiratoare auto: 5 oferte

Cele mai bune miniaspiratoare auto imagine simbol 1
HomeDecember 30, 2014 at 6:42 pm

Praful care a pus stapanire in ultimul timp pe mai toate orasele romanesti, da batai de capul multor conducatori de automobile ce. O solutie ar fi procurarea unui miniaspirator auto. Si pentru ca numarul ofertelor puse la dispozitie de magazinele specializate a crescut simtitor, am decis sa testam cateva unitati de curatare si sa aflam care sunt cele mai bune miniaspiratoare auto dupa raportul pret calitate.

Cele mai bune miniaspiratoare auto: Top 5

1. Miniaspirator auto Philips FC6140/01 – Primul loc in top-ul cu cele mai bune miniaspiratoare auto dupa raportul pret calitate a fost acordat lui Philips FC6140. Acesta a suprins prin puterea s-a de aspirare. Fiind capabil sa scoata praful si pietricelele chiar si din cele mai indepartate colturi ale masinii, inclusiv din mochete, care sunt renumite prin capacitate lor de a tine in “captivitate” bucatelele de gunoi. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune miniaspiratoare auto top 5

2. Black&Decker PAV1205 – e un miniaspirator auto ceva mai scump (poate chiar un pic prea scump), insa se poate lauda cu o capacitate de stocare mai mare decat unitatea de pe primul loc – 350 ml vs 286 ml. Mai mult, varful de aspirare este mobil, permitand abordarea prafului din toate coltisoarele masinii si facilizand depozitarea aspiratorului in automobil. Sistemul de filtrare cu dubla actiune va impiedica scaparile de material aspirat inapoi in automobil, iar filtrele si rezervorul pot fi supuse curatarii foarte simplu. Mai multe detalii aici.

3. Philips FC6141/01 – este o unitate de curatare foarte compacta si puternica. Philips FC6141/01 ar fi putut primi titlul de cel mai bun aspirator auto daca nu avea un pret mult mai mare fata de FC6140. Totusi, acest miniaspirator auto ramane un produs recomandat spre achizitie, mai ales daca tineti cu adevarat la curatenia din masina dvs. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune miniaspiratoare auto

4. Bottari Maxi Spa 30066 – este un aspirator destul de bun care are o putere de aspirare de aproape 9 W si un cablu de alimentare de 5 metri. Unitatea nu dispune de baterii, alimentarea cu energie fiind posibila doar de la bricheta automobilului.

5. Bosch BKS4033 – este un miniaspirator ce se descurca foarte bine. Acesta poate fi utilizat cat pentru aspirare uscata, atat si pentru aspirare umeda. Unitatea este fara fir, in calitate de sursa de energie fiind montate baterii ce permit o autonomie de pana la 15 minute. Totusi, ar fi de remarcat ca pentru a mentine aparatul in functiune este nevoie de a tine apasat cu degetul butonul de pornire tot timpul. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune miniaspiratoare auto – imagine simbolCele mai bune miniaspiratoare auto Bosch

Cele mai bune miniaspiratoare auto dupa raportul calitate pret – Top 5

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Cele mai bune miniaspiratoare auto Bosch Cele mai bune miniaspiratoare auto imagine simbol 1 Cele mai bune miniaspiratoare auto top 5 Cele mai bune miniaspiratoare auto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *