Home » Cele mai bune sisteme de navigatie GPS: Top 10 navigatii GPS dupa raportul calitate pret » Cele mai bune sisteme de navigatie GPS: Top 10 navigatii GPS dupa raportul calitate pret

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS: Top 10 navigatii GPS dupa raportul calitate pret

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS 2
HomeFebruary 17, 2017 at 4:35 pm

Va propunem un top cu cele mai bune sisteme de navigatie GPS  dupa raportul calitate pret, prezente pe piata romaneasca. Clasamentul are la baza mai multe teste, dar si parerile expuse de posesori pe diferite forumuri si site-uri de specialitate. Pe langa asta, va vom propune si cate o oferta pentru fiecare din unitatile intrate in lista cu cele mai bune sisteme de navigatie GPS.

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS. Top 1-5

1. Serioux Urban Pilot UPQ500 – Urban Pilot UPQ500 este o unitate Low Cost si totodata una din cele mai bune sisteme de navigatie GPS dupa raportul calitate pret. Serioux Urban UPQ500 se poate lauda cu 256 Mb de memorie RAM, un procesor de 800 MHz si un ecran cu diagonala de 5 inch.  Acest GPS este usor in utilizare, iar memoria interna de 8 Gb ofera destul spatiu de depozitare pentru materialele ce va pot anima calatoriile Unul din punctele slabe ar fi calitatea luminozitatea cam modesta a ecranului. Mai multe detalii aici.

2. Garmin Drive 40LM – una dintre cele mai bune sisteme de navigatie. Unitatea dispune de un ecran cu diagonala de 4,3 inch si harta Full Europe cu update grauit pe viata. GPS-ul Garmin Drive 40LM ruleaza la nivelul asteptarilor. Comenzile sunt executate in doar cateva fractiuni de secunda. Monitorul ofera imagini bine detaliate, iar calitatea sunetului intrece si ea orice asteptare. Pret de referinta – 520-550 ron. Mai multe detalii aici.

3. PNI L805  – PNI este un jucator mai nou pe piata sistemelor de navigatie GPS din Romania. Unitatea L805, este foarte performanta, dispunand de un procesor foarte bun (800 Mhz), si o memorie RAM ce masoara 256 Mb. Drept rezultat, avem un GPS ce ruleaza foarte rapid, cu o detaliere a imaginilor satisfacatoare, cu un set impunator de functii auxiliare, si un pret ce este net inferior altor produse cu specificatii similare. Pret de referinta 320 – 340 ron. Mai multe detalii aici.

4. Serioux Urban Pilot UPQ430 – cel mai ieftin sistem de navigatie GPS din lista noastra. Chiar daca are un pret mic, Serioux Urban Pilot UPQ430 se poate lauda cu 128 Mb de memorie RAM si cu un procesor de 800 MHz. Pe langa pretul mic, aceasta unitate este usor de utilizat, iar capacitatea de stocare standard de 4 Gb, poate fi extinsa pana la 21 GB, cu ajutorul unui card MicroSD. Totusi avand in vedere pretul mic al aparatului GPS, ne putem astepta si la cateva puncte slabe. Printre ele ar fi calitatea modesta a imaginii. Totusi, Serioux Urban Pilot UPQ430  este un GPS care isi merita toti banii, mai ales ca pretul de referinta pentru el este de doar 170-190 ron pentru versiunea fara harta. Mai multe detalii aici.

5. TECHSTAR 7″ PREMIUM+ – TECHSTAR 7″ PREMIUM+ s-a situat la mijlocul top-ului cu cele mai bune sisteme de navigatie GPS. Aceasta unitate ofera tot spectrul de aplicatii necesare la un drum lung ori in traficul urban. TECHSTAR 7″ PREMIUM+ vine cu procesorul MSB 2531 ARM Cortex Dual Core A7 care la o frecventa de 845 MHz asigura raspunsuri rapide la solicitarile soferului, iar ecranul de 7 inch produs de Samsung, este probabil unul din cele mai bune de pe piata. Viteza de functionare si imaginile bine detaliate fac din TECHSTAR 7″ PREMIUM+ un obiect foarte necesar in situatiile mai complicate. Mai multe detalii aici.

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS techstar 7 premium

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS. Top 6-10

6. Navon N670 Plus s-a clasat pe locul 6 in lista cu cele mai bune sisteme de navigatie GPS . N670 Plus este o unitate dotata cu procesorul SiRF Atlas V de 500 Mhz  si o memorie RAM de 128 Mb. Este un procesor cu timpi de raspuns foarte mici mai ales daca drept soft de navigare este ales programul IGO 8. Unitatea vine cu un monitor de 5 inch, care poate oferi imagini de calitate fie ca este vorba despre harta de navigare ori despre un material video/foto. Printre altele, pentru ultimele exista un spatiu de stocare permanent de 2 GB, insa cu ajutorul unui card de memorie acest parametru poate atinge 8 Mb. Mai multe detalii aici.

7. Mio Spirit 7500 – unitatea Mio Spirit 7500 s-a clasat pe locul 7 in Top 10 cele mai bune sisteme de navigatie GPS. Acest aparat poseda toate caracteristicile pentru a deveni un lider pe piata – monitor de 5 inch, procesor de 800 MHz, RAM de 128 Mb si un pret de referinta situat intre 340 si 350 lei. Cu toate acestea, modelul Mio Spirit 7500 poate furniza cateva surprize neplacute detinatorului sau. Cea mai importanta dintre ele este necesarul de timp destul de mare pentru conectarea la sateliti. In unele cazuri acest necesar atinge chiar si doua minute. In schimb dupa asta, aparatul functioneaza ireprosabil. Mai multe aici.

8. PilotOn S52 – este un GPS cu dimensiunea ecranului de 5 inch, un procesor M Star de 566 MHz si o memorie RAM ce masoara 128 Mb. Aceste valori permit aparatului sa fie foarte punctual la calcularea ori recalcularea traseelor. Pe langa un monitor mare si indicatori de performanta buni, PilotOn S52 detine si un set vast de functii auxiliare. Printre acestea se enumera modulatorul FM, player-ul audio si player-ul video care accepta formatele MPEG-4, AVI si WMV. Mai mult de atat, rezolutia monitorului (800×480 pixeli) permite redarea calitativa a materialelor video/foto. Pret de referinta 280-290 ron.

9. Mio Spirit 480 – este un GPS prezent pe piata de mai mult timp, respectiv sunt cunoscute toate plusurile si minusurile sale. Aceasta unitate detine un procesor Samsung de 400 MHz si un RAM de 128 Mb – nu sunt cifre tocmai impresionante, insa experienta utilizatorilor arata ca si asa Mio Spirit 480 se descurca bine. Plus la toate, unitatea in cauza este simpla in utilizare, iar sunetul aferent procesului de navigare este clar si destul de puternic. Mai multe detalii aici.

10. Evolio Mini – este un GPS compact cu un monitor de 4,3 inch si masa redusa, care incheie topul cu cele mai bune sisteme de navigatie GPS. Unitatea dispune de de un procesor cu o frecventa de 500 MHz si un RAM ce insumeaza 128 Mb. Principalele plusuri ale acestui aparat sunt perioada mica de exectutare a comenzilor si calculare/recalcare a traseelor precum si consumul redus de energie. Evolio Mini vine cu harta Europei preinstalata, insa locul unde aceasta unitate se manifesta cel mai bine sunt spatiile urbane.  Mai multe detalii aici.

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS – Top 10 aparate GPS

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS 2

 

Cele mai bune sisteme de navigatie GPS – Top 10 aparate GPS

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Cele mai bune sisteme de navigatie GPS Cele mai bune sisteme de navigatie GPS 2 Cele mai bune sisteme de navigatie GPS - PNI L807 Cele mai bune sisteme de navigatie GPS - Serioux Q475 Cele mai bune sisteme de navigatie GPS techstar 7 premium

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *