Home » Compresor auto: cel mai bun compresor pentru anvelope » Compresor auto: cel mai bun compresor pentru anvelope

Compresor auto: cel mai bun compresor pentru anvelope

Compresor auto
HomeAugust 23, 2014 at 9:11 pm

Un compresor auto, aruncat undeva in portbagaj, se dovedeste de multe ori foarte util, mai ales cand conditiile meteo, lipsa de timp, ori dorinta de a ramane cu mainele curate, nu va permite sa montati roata de rezerva in locul celei ce facuse pana.

Partea proasta aici e ca un compresor auto nu e tocmai gratuit, partea buna e ca nu e nici tare scump. Evitati totusi sa achizitionati unitati foarte ieftine, mai ales daca acestea provin de la producatori necunoscuti. Pentru a va veni in ajutor, propunem in cele ce urmeaza 3 variante de compresoare auto, ce se increaza in 3 diapazoane de pret.

Cel mai bun compresor auto: unul ieftin, un scump, si unul de mijloc

Compresor auto Coido 3358 – dintre unitatile ieftine, am recomanda compresorul Coido 3358. In timpul testelor acesta s-a prezentat foarte bine, avand nevoie de aproximativ 3 minute pentru a umfla complet o anvelopa de 15″. Mai multe detalii aici.

Compresor auto Black&Decker ASI200 – este o unitate cu un pret destul de mare, insa utilitatea oferita de acest compresor auto acopera diferenta de pret. Compresorul functioneaza foarte bine, nu se supraincalzeste si va permite sa preselectati presiunea dorita. Dupa atingerea acesteia, compresorul se opreste automat. Mai multe detalii aici.

Heyner 224000 – o varianta de mijloc ca pret dar si ca performante. Compresorul Heyner este destul de rapid si contine 4 adaptoare. Unitatea este capabila sa ofere o presiune maxima de 72 PSI, adica aproximativ 5 bari Mai multe detalii aici.

Compresor auto: avantaje

1. E mai compact decat o pompa clasica si mult mai eficienta

2. Procedurile premargatoare procesului de umflare necesita foarte putin efort.

3. Iti salveaza timpul. Daca te trezesti dimineata cu un cauciuc in pana, e mai simplu sa conectezi compresorul decat sa pui rezerva.

4. Nu e un secret ca schimbul unei roti e o activitate ce necesita niste efort si un pic de indemanare

Compresor auto: dezavantaje

1. Compresorul nu e gratuit.

2. Dupa o perioada acestea nu mai sunt la fel de eficiente.

3. Teoretic, e posibil ca compresorul auto sa se strice, si o poate face in momentul cel mai nepotrivit.

Cel mai bun compresor auto

Cel mai bun compresor auto

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Cel mai bun compresor auto Compresor auto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *