Home » Dacia Duster facelift: oficial imigini si informatii » Dacia Duster facelift: oficial imigini si informatii

Dacia Duster facelift: oficial imigini si informatii

Dacia Duster facelift
HomeSeptember 10, 2013 at 9:37 pm

Dacia Duster facelift a debutat oficial la Frankfurt. David Durand, directorul de design Dacia, afirma ca noul Duster s-a dorit a fi un pic mai agresiv.

Dacia Duster facelift: exterior si interior

SUV-ul de la Mioveni a primit o serie de imbunatatiri stilistice exterioare.  Astfel, noul Duster are o grila frontala complet noua si blocuri optice modificate serios. Pe top avem 2 bare de amarare masive cu inscriptia Duster. Tabloul este completat de un set nou de jante care pentru noul Duster a primit numele Dark Metal.

In spate, modificarile se limiteaza la niste elemente destul de greu de observat. Noul Duster facelift are stopurile un pic restilizate, iar forma bandoului cu numele modelului are acum un alt desen.

Dacia Duster facelift are o consola noua, pe centrul careia a fost integrat monitorul sistemei de multimedia. Surpriza cea mare insa, este adusa de banchetele noi ce promit mai mult confort si desigur mai multa siguranta.

Dacia Duster facelift interior

Dacia Duster facelift: motorizare

Cum am presupus anterior, noul Duster va gazdui proaspata generatie de benzinare TCe. Unul dintre acestea este propulsorul 1.2 TCe probat deja pe Captur. Trebuie sa mentionam ca pentru SUV-ul romanesc, motorul in cauza va dezvolta 125 cai putere.

Inca o chestie de maxim interes este pretul pentru noua Dacia Duster facelift. Reprezentantii companiei pastreaza tacerea, insa restilizarea intotdeauna a fost insotita de o crestere a preturilor. Cat de serioasa va fi cresterea mai tarziu.

Dacia Duster facelift spate

Citeste si asta:

Skoda Yeti 2013 facelift dezvaluita

Navigatie GPS

Dacia Duster facelift

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Dacia Duster facelift interior Dacia Duster facelift lateral Dacia Duster facelift spate Dacia Duster facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *