Home » Ford C-Max facelift 2014: monovolumul acum se incadreaza perfect in stilul corporativ al marcii Foto » Ford C-Max facelift 2014: monovolumul acum se incadreaza perfect in stilul corporativ al marcii Foto

Ford C-Max facelift 2014: monovolumul acum se incadreaza perfect in stilul corporativ al marcii Foto

Noul Ford C-Max facelift 2014
HomeSeptember 17, 2014 at 5:06 pm

Acum cateva zile, cand aparusera primele imagini teaser cu noile Ford C-Max facelift si Grand C-Max facelift, devenisera clar ca diviziunea europeana a companiei americane, va aduce la salonul auto de la Paris nu doar noul S-Max, dar si versiunile restilizate ale compactelor C-Max si Grand C-Max. 

Spre marea noastra fericire. nu suntem nevoiti sa asteptam deschiderea evenimentului auto din capitala Frantei pentru a afla schimbarile aduse celor 2 modele, pozele si informatiile oficiale fiind disponibile deja acum.

Ford C-Max facelift 2014: design

Cum era si de asteptat, cele 2 MPV-uri compacte, au preluat o parte din liniile stilistice de la modelul Focus, a carui versiune facelift a fost prezentata la inceputul anului curent. Astfel, daca schimbarile din spate nu sunt foarte notabile, atunci in fata avem o serie de modificari destul de importante. A disparut “gura de peste” din zona barei de protectie, iar grila radiatorului aminteste foarte mult de modelul Mondeo. Plus la toate, au fost reztilizate si blocurile optice, care pe langa faptul ca corespund stilului corporativ inaugurat de Mondeo si Focus facelift, mai au si elemente LED integrate in ele.

La interior, schimbarile deasemenea sunt destul de interesante. Chiar daca zona ceasurilor de bord a ramas in mare parte intacta, atunci despre consola centrala ar fi cate ceva de spus. Aici a fost integrata sistema de infotainment SYNC 2, ce vine cu un monitor de 8 inch. Ecranul multifunctional este capabil sa inlocuiasca o buna parte din butoanele de control ale vechiului C-Max. Aceasta decizie a permis descarcarea vizuala a consolei centrale, aducand si un plus de ergonomie in habitaclurile noilor C-Max si Grand C-Max.

Noul Ford C-Max facelift 2014 interior

Ford C-Max facelift 2014: motoare

Noul Ford C-Max facelift dar si Grand C-Max facelift preiau motorizarile de la modelul Focus. Drept urmare, vor fi disponibile 4 versiuni propulsate de motoare pe benzina din familia EcoBoost: 1.0 – 100 cai putere, 1.0 – 115 cai putere, 1.5 – 150 cai putere, respectiv 1.5 – 180 cai putere, si 3 versiuni cu agregate diesel: 1.5 TDCI – 120 cai putere, 2.0 TDCI – 140 cai putere si 2.0 TDCI – 163 cai putere.

Noul Ford C-Max facelift 2014 lateral

Plus la asta, Ford afirma ca a efectuat unele schimbari la setarile suspesiilor si a directiei. Toate pentru o mai buna experienta de la condus, dar mai ales, pentru un confort sporit. Tot din lupta pentru confortul pasagerilor, face parte si adaugarea de straturi suplimentare de anifonare pentru versiunile cu motoare diesel.

Cum spuneam anterior, noul Ford C-Max facelift va debuta public in cadrul salonului auto de la Paris, iar lansarea comerciala, ar putea avea loc chiar la sfarsitul anului 2014.

Noul Ford C-Max facelift 2014 spate

Citeste si:

Noul Ford S-Max: poze si informatii inaintea debutului oficial

Cea mai ieftina rovinieta

Noul Ford C-Max facelift 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Ford C-Max facelift 2014 interior Noul Ford C-Max facelift 2014 lateral Noul Ford C-Max facelift 2014 spate Noul Ford C-Max facelift 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *