Home » GPS PNI L800 – pareri, sfaturi si cateva oferte » GPS PNI L800 – pareri, sfaturi si cateva oferte

GPS PNI L800 – pareri, sfaturi si cateva oferte

PNI L800
HomeFebruary 4, 2015 at 1:33 pm

Discutam astazi despre navigatorul GPS PNI L800. Vom face o sinteza asupra parerilor exprimate de utilizatorii acestuia pe diferite site-uri de specialitate, iar la sfarsit vom oferi cateva sfaturi de achizitie si utilizare a acestui aparat.

PNI este un jucator proaspat pe piata autohtona de electronice. Mai mult, brandul PNI este 100% romanesc. Chiar daca la inceput produsele PNI au fost primite cu o oarecare doza de rezervare, aprecierile date de clienti dupa cumparare, au schimbat radical situatia.

Punem astazi in discutie aparatul de navigatie GPS PNI L800. Acesta a fost ales pentru performantele pe care le presteaza, dar mai ales pentru pretul cu care este oferit in magazinele de electronice.

GPS PNI L800 – pentru a verifica pretul CLICK aici.

PNI L800: specificatii tehnice

Aparatul PNI L800 este dotat cu un procesor MSTAR ce functioneaza la o frecventa de 800 MHz. Combinat cu un RAM de 128, navigatorul nu lasa loc de reprosuri la capitolul rapiditatea executarii comenzilor inclusiv calcularea si recalcularea traseelor. PNI L800 are o memorie interna de 4 Gb cu posibilitatea extinderii pana la 32 Gb.

Aparatul dispune de un ecran cu diagonala de 5 inch si o rezolutie de 480 x 272.

Unitatea poate reproduce fisiere audio cu formatul MP3 si WAV precum si fisiere video AVI, WMV si MP4. Mai mult, PNI L800 este dotat si cu un FM transmitter ce poate trasmite melodiile de pe memoria GPS-ului spre radioul masinii.

PNI L800: teste si pareri

Exteriorul lui PNI L800 nu promite nimic spectaculos. Asta nu inseamna ca materialele din care este fabricat GPS-ul sunt de calitate proasta ori finisajele sunt rau executate. Nu, totul este la un nivel mai mult decat acceptabil, insa exista aparate superioare in acest sens. Totusi, modestia exteriorului este foarte bine compensata de viteza de rulare si de precizia GPS-ului. Si nu spunem doar noi acest lucru. Aproape toti utilizatorii lui PNI L800 remarca agilitatea si exactitatea acestuia.

Calitatile lui PNI L800 ies si mai tare in evidenta daca comparam aparatul cu principalii sai rivali. Astfel, intelegem ca in acest segment de pret unitatea romaneasca isi depaseste toti concurentii, iar daca cautam aparate cu specificatii tehnice asemanatoare, observam ca acestea se afla deja pe o treapta superioara in ceea ce priveste pretul.

PNI L800: merita sau nu cumparat

PNI L800 este un GPS si atat. Lista de functii auxiliare a acestuia nu este prea mare, insa tindem sa credem ca asa este chiar mai bine. Faptul ca procesorul si memoria operativa nu sunt solicitate si de alte aplicatii, face  ca aparatul sa ruleze foarte si foarte bine. Respectiv, putem spune fara vreo indoiala ca PNI L800 este un aparat ce merita achizitionat.

Mai jos aveti 2 oferte pentru PNI L800:

1. Prima oferta e aici.

2. A doua oferta e aici.

GPS PNI L800

GPS PNI L800

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
GPS PNI L800 PNI L800

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *