Home » Jeremy Clarkson in Argentina: argentinieni nemultumiti de comportamentul prezentatorului Top Gear » Jeremy Clarkson in Argentina: argentinieni nemultumiti de comportamentul prezentatorului Top Gear

Jeremy Clarkson in Argentina: argentinieni nemultumiti de comportamentul prezentatorului Top Gear

Richard Hammond, Jeremy Clarkson and James May - imagine BBC
HomeOctober 22, 2014 at 9:57 pm

Ambasadorul Argentinei in Marea Britanie, Alicia Castro, a facut o vizita la BBC, unde l-a criticat pe prezentatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson. Asta dupa ce britanicul declarase ca atacul asupra echipei Top Gear si Jeremy Clarkson in Argentina fusesera regizat chiar de guvernul de acolo.

Top Gear si Jeremy Clarkson in Argentina: istoria conflictului

Cu cateva sapatamani in urma, Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond si restul echipei de productie Top Gear, se aflau in Argentina pentru a filma un episod din sezonul 22 al renumitului show TV. Pana la un moment dat, lucrurile pareau sa mearga asa cum trebuie. Situatia a luat o intorsatura periculoasa atunci cand cativa localnici, inarmati cu pietre si bate, au atacat echipa Top Gear. Toate din cauza placutei de pe masina condusa de Jeremy Clarkson in Argentina. Simbolurile de identificare a placutei – H982 FKL, pareau sa aminteasca despre razboiul pentru insulele Falkland din anul 1982 dintre Marea Britanie si Argentina.

Echipa de productie, inclusiv cei 3 prezentatori au fost nevoiti sa-si abandoneze masinile si sa fuga de la locul incidentului. Mai mult, britanicii au parasit a doua zi chiar si Argentina, dupa ce oficialii acestei tari nu le-au putut garanta securitatea pe timpul filmarilor.

Jeremy Clarkson si restul realizatorilor emisiunii Top Gear, afirma intr-un glas ca inscriptia de pe placuta de inmatriculare, a fost o simpla coincidenta. Mai mult, dupa intoarcerea in Marea Britanie, Clarkson a declarat ca evenimentele din Argentina au avut la baza un scenariu pus la punct chiar de guvernul de acolo, iar echipei Top Gear i-a fost intinsa o capcana.

Cuvintele lui Clarkson, nu au ramas neobservate de conducerea Argentinei, iar reprezentantul diplomatic al acestei tari in Marea Britanie, ambasadorul Alicia Castro, si-a manifestat nemultumirea fata de cele spuse de britanic, obligandu-l pe acesta sa-si ceara scuze.

Nici conducerea BBC si nici Jeremy Clarkson inca nu au reactionar la spusele ambasadorului Alicia Castro.

Cand apare noul sezon de Top Gear

La moment, inca nu exista vreo informatie confirmata oficial. La inceputul anului curent se vehicula ca sezonul cu numarul 22 va debuta in luna august, apoi se vorbea despre luna noiembrie, insa dintr-un tweet dat chiar de Jeremy Clarkson, reiese ca noul sezon de Top Gear va incepe pe 13 ianuarie 2015.

Jeremy Clarkson in Argentina

Citeste si:

Cea mai ieftina asigurare RCA pentru persoane sub si peste 30 de ani

Jeremy Clarkson in Argentina si noul sezon de Top Gear

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Jeremy Clarkson in Argentina Richard Hammond, Jeremy Clarkson and James May - imagine BBC

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *