Home » Mad Max Fury Road 2015: masinile din film – GALERIE FOTO » Mad Max Fury Road 2015: masinile din film – GALERIE FOTO

Mad Max Fury Road 2015: masinile din film – GALERIE FOTO

Mad Max Fury Road 2015
HomeMay 4, 2015 at 9:03 am

Filmul Mad Max Fury Road este programat sa apara in cinematografe pe 15 mai. Pana atunci insa, au fost facute publice cateva poze cu automobilele din pelicula. 

Mad Max Fury Road - Plymouth

Aici e vorba despre un Plymouth sedan ori coupe din anul 1937.

Mad Max Fury Road - Fargo
Monstrul de mai sus a fost construit pe baza pickup-ului Fargo. Brandul Fargo a fost creat de compania Fargo Motor Company, care in anul 1922 a fost cumparata de Chrysler.

Mad Max Fury Road - Perentti

Autorii filmului Mad Max Fury Road au decis sa utilizele in creatia lor automobilul Perentti. Marea majoritate a europenilor nici nu a auzit de aceasta marca, insa in Australia, Perentti era destul de renumita la timpul sau. Automobilul este in esente un mix format in anii ’70 din sasiul unei camionete Holden si a caroseriei lui Corvette C3. Ultimul, fiind disponibil doar pe piata din America de Nord si doar cu volanul pe partea stanga.

Mad Max Fury Road - Mack

Un alt montru ce va putea fi intalnit in Mad Max Fury Road este camionul Mack R-Series. Acesta, a fost unul din cele mai populare cap tractoare utilizate pe drumurile din Australia.

Mad Max Fury Road - Chrysler Valiant Charger

Urmatorul vehicul numit Peacemaker a fost creat prin incrucisarea unui Chrysler Valiant Charger cu sasiul tancului usor Ripsaw.

Mad Max Fury Road - FDKAcest pitic cu caroserie de Beetle, este propulsat de un enorm V8 si promite multa distractie in Mad Max Fury Road.

Mad Max Fury Road - Tatra

Acest Tatra cu 3 punti este unul din cele mai mari vehicule din film. Camionul, are tractiune integrala, iar sub capota e ascuns un V8 biturbo.

Mad Max Fury Road - Ford Deuce

In continuare avem un hot-road, insa nu e tocmai clar daca e vorba despre Ford Deuce sau Chevrolet 34. In orice caz, automobilul e dotat cu un benzinar V8 si un esapament ce poate pune la respect multa lume.

Mad Max Fury Road - Cadillac Coupe DeVille

El e Gicahorse. Un ameste format din 2 caroserie de Cadillac Coupe DeVille, un sasiu de camion si un V8 cu 2 turbosuflante,

Mad Max Fury Road - Ford XB Falcon

Filmul Mad Max Fury Road era imposibil de imaginat fara un Ford XB Falcon. Reteta e deja clasica: putina rugina, un V8 ce iese de sub capota si niste roti supradimensionate.

Citeste si:

Fast and Furious 7 2015: masinile din film

Mad Max Fury Road 2015 – masinile din fim, via caranddriver.com

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Mad Max Fury Road - Cadillac Coupe DeVille Mad Max Fury Road - Chrysler Valiant Charger Mad Max Fury Road - Fargo Mad Max Fury Road - FDK Mad Max Fury Road - Ford Deuce Mad Max Fury Road - Ford XB Falcon Mad Max Fury Road - Mack Mad Max Fury Road - Perentti Mad Max Fury Road - Plymouth Mad Max Fury Road - Tatra Mad Max Fury Road 2015

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *