Home » Mercedes CLA 45 AMG: primele imagini » Mercedes CLA 45 AMG: primele imagini

Mercedes CLA 45 AMG: primele imagini

imagine cu Mercedes CLA 45 AMG
HomeMarch 21, 2013 at 6:27 am

Berlina “hot” Mercedes CLA 45 AMG e cunoscuta destul de bine. Initial am asistat la testele de drum a acesteia, apoi au inceput sa apara detaliile. Iar, acum avem informatii depline despre noul model, care are in plus le-am condimentat foarte bine cu imagini.

Noul Mercedes CLA 45 AMG: exterior si interior

De versiunea “simpla” Mercedes CLA, modelul AMG se deosebeste prin canalele de aer de dimensiuni sporite, si inca cateva detalii asa ca: aparitia unui splitter negru si a unor elemente din plastic pe praguri, la fel de culoare neagra.

In general, modificarile in veriunea originala Mercedes CLA ar putea fi numite moderate. Acest lucru este observabil si la interior. Aici si-au facut aparitia doar cateva linii de culoare rosie, care vin sa accentuieze caracterul de foc al masinii.

Noul Mercedes CLA 45 AMG: motorizare

Se stie ca sub capota  noului CLA 45 AMG e montat acelasi motor ca si in cazul modelului A45 AMG. Acest lucru inseamna un propulsor in  4 cilindri, care la un volum de 2,0 l e capabil sa dezvolte 360 cai putere. Desigur aceasta performanta nu ar fi posibila daca motorul nu ar fi ajutat de o turbo-suflanta.

imagine cu Mercedes CLA 45 AMG interior

Noul CLA 45 AMG atinge prima 100 km/h in 4,6 secunde, iar viteza maxima a fost limitata la 250 km/h din motive lesne de inteles.

Noul Mercedes CLA 45 AMG: Cand? si Unde?

Lansarea pentru publicul larg al modelului, va avea loc in cadrul salonului auto din New York. Acesta va avea portile deschise in intervalul 29 martie – 7 aprilie.

Citeste si asta:

Mercedes A45 AMG: imagini si detalii

Mercedes SL 65 AMG de la Brabus

Noul Mercedes S Class: primele poze fara camuflaj

Cea mai ieftina rovinieta – oferta de la emag.ro

Noul Mercedes CLA 45 AMG – galerie de imagini

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
imagine cu Mercedes CLA 45 AMG interior poze cu Mercedes CLA 45 AMG lateral imagine cu Mercedes CLA 45 AMG

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *