Home » Nissan Qashqai 2: primele poze oficiale » Nissan Qashqai 2: primele poze oficiale

Nissan Qashqai 2: primele poze oficiale

Nissan Qashqai 2 teaser
HomeOctober 28, 2013 at 8:51 pm

Au fost publicate primele poze oficiale cu modelul Nissan Qashqai 2. Mai mult de atat, a fost anuntata si data debutului public al masinii. Noul Qashqai va debuta – pe 7 noiembrie.

In comunicatul oficial al companiei nipone se mentioneaza ca “Nissan Qashqai 2 largeste limitele designului si inovatiilor, propunand clientilor sai tehnologii inaccesibile pana acum in segmentul dat”. Chiar daca in poza masina este acoperita in totalitate, putem spune ca viitoarea generatie Qashqai va fi diferita de modelul actual. Putem presupune, ca Nissan Qashqai 2 va avea multe in comun cu noul Nissan X-Trail prezentat la Frankfurt, cu cateva saptamani in urma.

Producatorul anunta, ca in cadrul noului model au fost concentrate ultimile tehnologii “incepand cu caracteristici aerodinamice si terminand cu o noua sistema de multimedia”. Totusi, alte aspecte tehnice nu au fost anuntate.

Nissan Qashqai 2

Nissan Qashqai 2: motorizare

Se presupune ca, versiunea de baza Nissan Qashqai 2, va fi dotata cu un benzinar de 1,2 l turbo, care vine in locul actualului benzinar de 1,6 l. De asemenea va exista o varianta diesel de 1,6 l si inca un benzinar cu acelasi volum dotat cu o turbina. Versiunile mai ieftine vor fi doar cu tractiune pe puntea din fata. Transmisia 4×4 va fi montata contra unei sume adaugatoare.

Un alt aspect important va fi aparitia versiunii “hot” Qashqai 2 Nismo. Aceasta va accelera de la 0 la 100 km/h in 9 secunde, iar viteza maxima va fi limitata la 225 km/h.

Nissan Qashqai 2 schita Autocar

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Nissan X-Trail a debutat la Frankfurt

Noul Duster 2013 facelift oficial 

Navigatie GPS

Nissan Qashqai 2 – schite

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Nissan Qashqai 2 teaser Nissan Qashqai 2 schita Autocar Nissan Qashqai 2

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *