Home » Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway: poze oficiale » Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway: poze oficiale

Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway: poze oficiale

Noua Dacia Lodgy Stepway
HomeSeptember 19, 2014 at 1:04 pm

Succesul compactei Sandero Stepway, i-a inspirat pe specialistii de la Dacia sa creeze versiuni similare pe baza modelelor Dokker si Lodgy. Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway vor debuta oficial in cadrul salonului auto de la Paris. Pana atunci insa, au fost publicate primele poze si informatii cu MPV-urile romanesti.

Ulei de motor auto de calitate – verifica pretul aici.

Exteriorul noilor modele iese in evidenta prin elementele de protectie ce au fost aplicate la baza caroseriei. Diferentele nu se opresc aici, Dokker si Lodgy Stepway vin cu dotari standart ceva mai generoase, insa garda la sol, se pare ca va ramane neschimbata. Asta chiar daca o buna parte din cumparatori s-au aratat nemultumiti de lipsa rezervei de spatiu dintre sol si masina.

Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway vor avea la dispozitie 5 culori pentru exterior, inclusiv nuanta Azurite, disponibila doar pentru modelele Stepway.

Nici interiorul noilor Dacii nu a scapat de modificari. Aici avem tapiterii noi pentru banchete cu broderii de culoare albastra pe margini, insertii de culoare azurie pe bord si volan, culoare dominanta in habitaclu fiind “Dark Carbon”. Noua Dacia Lodgy Stepway poate fi comandata atat cu 5 cat si cu 7 locuri. In spatele habitaclului au aparut mici buzunare pentru maruntisuri, iar pe spetezele scaunelor inscriptia Stepway.

Noua Dacia Dokker Stepway lateral

Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway: motoare

Noua Dacia Lodgy Stepway vine insotita de unitatea de propulsie 1.2 TCe ce dezvolta 115 cai putere si agregatul diesel 1.5 dCi de 110 cai putere. Cum primul agregat, masina va consuma 5,7 litri de benzina la 100 de km, iar cu cel de-al doilea, 4,4 litri de motorina la 100 de km. Dokker Stepway, pune dispozitie acelasi 1.2 TCe de 115 cai putere, insa versiunea diesel este dotata cu un motorul dCi de 90 cai putere. Acesta are nevoie de 4,5 litri de motorina pentru a parcurge 100 de km.

Noua Dacia Dokker Stepway interior

Dupa cum spuneam, debutul oficial al noilor modele va avea loc in cadrul salonului auto de la Paris, ce se va deschide la inceputul lunii octombrie a anului 2014. Tot atunci, vor fi facute publice restul detaliilor tehnice referitoare la Lodgy si Dokker Stepway.

Noua Dacia Lodgy Stepway interior

Citeste si:

Top-ul cu cele mai fiabile masini pentru anul 2014

Cea mai ieftina rovinieta

Noua Dacia Dokker Stepway si noua Dacia Lodgy Stepway

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Noua Dacia Dokker Stepway interior Noua Dacia Dokker Stepway lateral Noua Dacia Dokker Stepway Noua Dacia Lodgy Stepway interior Noua Dacia Lodgy Stepway

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *