Home » Noua generatie Honda Civic 2015 a fost vazuta la teste: Foto » Noua generatie Honda Civic 2015 a fost vazuta la teste: Foto

Noua generatie Honda Civic 2015 a fost vazuta la teste: Foto

Noua generatie Honda Civic 2015 - Civic Concept
HomeMay 6, 2015 at 8:36 am

Noua generatie Honda Civic a fost scoasa pentru setul standart de teste, pe unul din drumurile europei. Din pacata Civic-ul cu numarul 10 a fost vazut in caroseria lui Acura ILX, propriile haine, compacta nipona urmand sa le imbrace ceva mai tarziu. 

Noua generatie Honda Civic 2015: informatii tehnice

Sa stiti ca nu e deloc intamplatoare alegerea lui ILX ca camuflaj pentru viitorul Civic. Asta pentru ca modelul Acura va dona platforma pentru noua generatie Honda Civic. Astfel, in anul 2012 cand a avut debutul lui Acura ILX, s-a anuntat ca acesta e bazat pe sasiul modelului Civic din generatia cu numarul 9. Acum insa, a venit timpul pentru Acura sa intoarca datoria, respectiv urmand ca platformei lui ILX sa-i fie aduse cateva imbunatatiri, ca intr-un final aceasta sa gazduiasca noul Civic.

Noua generatie Honda Civic va primi un ampatament marit, respectiv puntile vor fi mai apropiate de extremitatile masinii. Plus la asta, compacta va fi mai coborata si mai lata, iar calitatea rulajului va fi imbunatatita de o serie de asistenti electronici, ce va include un cruise-control adaptiv, o sistema de franare automata si una ce urmareste marcajul rutier.

Noua generatie Honda Civic la teste

Noua generatie Honda Civic: motorizari

La capitolul motorizari, se stie sigur ca viitorul Civic va primi noul benzinar turbo VTEC, de 1.5 litri, ce va fi acompaniat de o cutie de viteze mecanica cu 6 rapoarte ori o transmisie automata. Ceva mai tarziu, sunt programate sa apara o versiune hibrida si renumita Type R. Printre altele, se vorbeste ca ultima va primi mai multe variante de caroserie.

Noua generatie Honda Civic 2015 - Civic Concept

Noua generatie Honda Civic: design

In luna aprilie a anului 2015, a fost lansat conceptul – Civic Concept. Atunci, reprezentantii companiei afirmau ca prototipul prefateaza intr-o masura foarte mare, noua generatie Honda Civic. Acum, dupa ce a fost surprins automobilul de teste, se pare ca niponii au spus adevarul. Mai mult, acest lucru a fost confirmat de seful Honda din Marea Britanie –  Philip Crossman, dar mai ales de pozele de patentare ce s-au scurs in presa acum cateva saptamani.

Noua generatie Honda Civic ar putea fi lansata public in toamna lui 2015, iar vanzarile, inclusiv primele livrari, ar putea incepe la sfarsitul anului.

Noua generatie Honda Civic 2015 - Civic Concept

Noua generatie Honda Civic 2015 – Conceptul “Civic Concept”

Citeste si:

Cele mai fiabile marci de automobile in Marea Britanie 

Noua generatie Honda Civic 2015

 

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noua generatie Honda Civic 2015 - Civic Concept Noua generatie Honda Civic 2015 - Civic Concept Noua generatie Honda Civic 2015 - Civic Concept Noua generatie Honda Civic la teste

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *