Home » Noua generatie Mercedes E-Class: primele informatii » Noua generatie Mercedes E-Class: primele informatii

Noua generatie Mercedes E-Class: primele informatii

Noua generatie Mercedes E-Class
HomeMay 7, 2015 at 2:52 pm

Primele informatii depre noua generatie Mercedes E-Class au fost facute publice pe site-ul Autobild.de.

Compania Daimler se pregateste sa lanseze noua generatie Mercedes E-Class. Automobilul va intra pe piata in anul 2016, imediat dupa salonul auto de la Detroit. Spre fericirea noastra insa, publicatia Autobild a reusit sa discute cu unii din dezvoltatorii masinii si sa ne livreze primele detalii despre viitorul E-Class.

Noua generatie Mercedes E-Class: primele amanunte si cateva schite

Deci, cu ce vine noua generatie Mercedes E-Class? In primul rand cu mai mult spatiu in habitaclu si cu o reducere substaniala a masei. Ni s-a promis ca datorita utilizarii pe larg a aluminiului, automobilul va “slabi” cu cel putin 100 de kg. Dimensiunile insa, merg doar in sus, respectiv si confortul pasagerilor promite sa fie imbunatatit.

Cum era si de asteptat, viitorul model se va lauda cu o lista lunga de asistenti electronici. Astfel, din noutatile cele mai importante este pilotul automat ce va permite automobilului sa circule pe autostrazi fara vreo implicare a soferului. Acesta, fiind primul pas spre un E-Class 100% autonom. Mai mult, noua generatie Mercedes E-Class va fi capabila sa recunoasca situatiile cu risc de accident si sa evite evenimentele rutiere. Aici este vorba si de iesirile pe contrasens acolo unde marcajul rutier nu permite asta. Evident ca soferul va putea monitoriza si modifica parametrii de functionare a-i acestor asistenti. Asta prin intermediul unui afisaj tactil de dimensiuni impunatoare, aflat pe centrui bordului.

Noua generatie Mercedes E-Class: motorizari

Cat despre gama de motoare, noua generatie Mercedes E-Class va primi agregate cu 4 si 6 cilindri, precum si o versiune hibrida Plug-in. Totusi, vestea cea buna este revenirea unitatilor cu 6 cilindri aranjati in linie. Din pacate insa, nu se comunica nimic despre caracateristicile tehnice ale acestor propusloare.

Noua generatie Mercedes E-Class spate

Noua generatie Mercedes E-Class – schite Autobild

Citeste si:

Noul Mercedes GLE sau Mercedes ML facelift: foto si detalii 

Noua generatie Mercedes E-Class

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noua generatie Mercedes E-Class spate Noua generatie Mercedes E-Class

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *