Home » Noua generatie Opel Corsa ar putea fi lansata chiar in 2017: foto » Noua generatie Opel Corsa ar putea fi lansata chiar in 2017: foto

Noua generatie Opel Corsa ar putea fi lansata chiar in 2017: foto

Noua generatie Opel Corsa
HomeNovember 24, 2016 at 11:29 am

Noua generatie Opel Corsa, a sasea la numar, a fost scoasa deja la testele de drum. Se zvoneste ca automobilul ar urma sa fie lansat in cadrul salonului auto de la Frankfurt din toamna lui 2017, iar debutul comercial, este asteptat in primele luni ale anului 2018. 

Actuala generatie Corsa, a fost lansata in 2014 avand la baza platforma modelului anterior, Corsa D. Respectiv asemanarile stilistice dintre cele doua masini nu erau deloc intamplatoare. Probabil acesta si este motivul pentru care mai marii producatorului din Russelheim au decis sa lanseze atat de devreme o generatie noua, bazata pe o platforma diferita.

Noua generatie Opel Corsa: primele informatii si fotografii

Dupa cam am mai spus, in cazul lui Corsa F, mizele sunt considerabil mai mari. Masina este construita pe arhitectura Gamma G2SC, cea care urmeaza sa fie utilizata in viitor si la alte modele GM. Subcompacta germana va fi dotata cu o gama larga de propulsoare in 3 si 4 cilindri. Nu va fi data uitarii nici versiunea OPC, insa motorizarile pentru ea, inca nu sunt cunoscute.

O alta noutate este faptul ca noua generatie Opel Corsa ar putea avea in familie si o berlina. Aceasta a fost deja intalnita pe drumuri, insa caroseria era bine camuflata, iar pe grila frontala era montata o sigla Buick, insa celelalte elemente de decor tradau apartenenta automobilului la marca Opel. In plus, nu este exclusa aparitia acestei versiuni sub mai multe marci. In Europa, Opel Corsa Sedan, iar in China Opel Sail.

Noua generatie Opel Corsa sedan foto

Noua generatie Opel Corsa: poze exlusiv Stefan Baldauf/SB-Medien

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noua generatie Opel Corsa sedan foto Noua generatie Opel Corsa

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *