Home » Noua Skoda Snowman: primele detalii » Noua Skoda Snowman: primele detalii

Noua Skoda Snowman: primele detalii

Noua Skoda Snowman
HomeApril 12, 2013 at 4:57 am

In 2016 compania Skoda va introduce pe piata un model nou. Acesta urmeaza sa ocupe nisa relativ libera de deasupra crossover-ului Yeti. Dupa cum ne relateaza publicatia Autobild, merge vorba tot de un crossover, care va primi numele Snowman. Astfel, noua Skoda Snowman are platforma comuna cu modelul Volkswagen Tiguan de ultima generatie, iar designul corespunde stilului corporativ implimentat pentru prima data pe ultima generatie a modelului Octavia.

Noua Skoda Snowman: motorizare

Sub capota Snowman va fi montat unul din cele 5 motoare marca Volkswagen. Gama benzinarilor va fi reprezentata de propuloarele TSI: 1.4 l – 150 cai putere si 2,0 – 180 si 220 cai putere. Versiunile diesel vor pune la dispozitie 2 motoare TDI de 2.0 l ce dezvolta 150 respectiv 184 cai putere. Pe langa astea nu este exclusa aparitia unei versiuni hybrid.

In plus, producatorul ceh ne promite ca noua Skoda Snowman va avea dotari foarte bune, printre ele: sistema de recuperare, sistema de deactivare a cilindrilor si sistema start/stop. Inca un atu pare a fi pretul. Cei de a Skoda afirma ca preturile europene vor incepe de la 23.000 euro. Va fi asa ori nu, ramane doar de vazut.

Noua Skoda Snowman: Update 12.03.2014

Conducerea companiei Skoda a anuntat ca SUV-ul Snowman va fi lansat in anul 2015 si nu in 2015, asa cum se comunicase anterior.

Citeste si asta:

Noua Skoda Octavia 2013: poze si detalii

Noua Skoda Octavia Combi: poze si detalii

Skoda Octavia RS 2013: inca o imagine

Noua Skoda Snowman

Galerie de Imagini

Slide 1
Noua Skoda Snowman

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *