Home » Noua generatie a lui Audi A6 este asteptata in 2017 » Noua generatie a lui Audi A6 este asteptata in 2017

Noua generatie a lui Audi A6 este asteptata in 2017

Noul Audi A6 2017 - conceptul Prologue
HomeDecember 16, 2014 at 10:16 am

Noua generatie a modelului A6 este in plina dezvoltare. Mai mult, designul pentru noul Audi A6 a fost deja aprobat. Intr-un interviu acordat publicatiei Autocar, designerul sef Audi, Marc Lichte, a anuntat ca din punct de vedere stilistic, modelul german va avea multe in comun cu conceptul Prologue. Lichte este omul ce a creat ultima generatie a lui Volkswagen Golf. Asta dupa ce la sfarsitul lui 2013 l-a inlocuit in cadrul companiei Audi pe Wolfgang Egger.

Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – verifica pretul aici.

Noul Audi A6 2017: primele detalii

Noul Audi A6 va avea la baza a doua generatie a platformei MLB, care recent a debutat pe noul Q7. Nemtii afirma ca utilizarea platformei MLB, va permite reducerea masei vehiculului, respectiv putem presupune si emisii de noxe mai mici si consumuri de carburant imbunatatite.

Noul A6 a fost dezvoltat simultan cu modelele A7 si A8. Asta pentru a asigura o distinctie stilistica intre ele, iar pentru cumparator, cele 3 modele sa reprezinte 3 automobile diferite si nu doar versiuni marite ori micsorate ale aceluiasi model.

Dupa cum am spus anterior, noul Audi A6 este asteptat in anul 2017. E foarte posibil ca perioada de lansarea aleasa de specialistii din Ingolstadt, sa fie dictata de debuturile celor 2 mari rivali a lui A6. Este vorba despre noile generatii de BMW seria 5 si Mercedes E Class, care vor debuta cu cateva luni inaintea lui A6.

Noul Audi A6 2017 - conceptul Prologue foto 2

Conceptul Prologue a fost lansat in cadrul salonului auto de la Los Angeles, crearea sa avand drept scop descoperirea noii directii stilistice adoptate de proaspatul conducator al departamentului de design.

Audi Prologue a demonstrat cateva deosebiri principiale fata de modelele actuale ale celor de la Audi. Liniile caroseriei sunt mult mai agresive, iar portierele conceptului se deschid automat, cu ajutorul unor actuatori electrici. Mai mult, automobilul a primit jante de 22″, o grila frontala in forma de trapez, iar blocurile optice integreaza in sine noua tehnologie Matrix.

Prototipul prezentat la Los Angeles avea la baza o versiune a platformei MLB. Sub capota era montat un benzinar V8 de 4.0 litri, membru al familiei TFSI, ce dezvolta 605 cai putere si 750 Nm de cuplu motor.

Noul Audi A6 2017 - conceptul Prologue foto 3

Noul Audi A6 – conceptul Prologue

Citeste si:

Noul Q7 2015: Audi vine cu imagini si detalii oficiale 

Cel mai bun GPS – cum alegem un navigator potrivit

Noul Audi 6 2017

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Audi A6 2017 - conceptul Prologue foto 2 Noul Audi A6 2017 - conceptul Prologue foto 3 Noul Audi A6 2017 - conceptul Prologue

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *