Home » Noul BMW seria 5: primele informatii » Noul BMW seria 5: primele informatii

Noul BMW seria 5: primele informatii

Noul BMW seria 5 - primele informatii
HomeDecember 2, 2013 at 11:30 am

Noul BMW seria 5 e deja in dezvoltare si nu vorbim despre un facelift, ci despre o generatie absolut noua. Vestea proasta e ca viitorul model nu va debuta in viitorul apropiat, insa nemtii testeaza deja suspensiile si unitatile de propulsie. Mai mult de atat, urmeaza o munca asidua asupra dezvoltarii unui nou sistem de multimedia, anunta Autocar.

(P) Ulei de motor auto ieftin. Verifica pretul aici

Noul BMW seria 5: design

Presupunem ca exteriorul masinii nu va suferi schimbari revolutionare – Seria 5 este un model extrem de important pentru producatorul bavarez, deci experimentele in materie de design sunt pur si simplu periculoase. Un lucru insa este sigur – noul BMW seria 5 va detine in continuare o gama generoasa de caroserii. Vor exista versiunile sedan, break, hatchback – GT, precum si versiunea 5 series Long, special pregatita pentru piata din China.

Noul BMW seria 5 va avea la baza o platforma noua – OKL (de la Oberklasse – clasa superioara). Utilizarea acestui nume nu este o intamplare, aceeasi platforma va gazdui viitoarele 7 series si 6 series coupe.

Noul BMW seria 5 - primele informatii 4

Viitorul model seria 5 ar putea primi un pilot automat, asupra caruia inginerii de la BMW lucreaza de mai mult timp. Merge vorba despre o sistema care va fi capabila nu doar sa pastreze viteza setata de conducator, ci si sa parcurga curbele fara a parasi banda de circulatie, cu alte cuvinte, noul BMW seria 5 va putea circula pe autostrazi fara a implica in acest proces soferul.

Noul BMW seria 5 - primele informatii 3

Noul BMW seria 5: motorizare

Gama de motoare va fi formata in mare parte din unitati cu 4 si 6 cilindri, care pentru viitorul model vor primi un oarecare adaos putere. Spre exemplu unitatea diesel de 3.0 l dotata cu 3 turbosuflante, va livra in jur de 400 cai putere. Mai mult de atat, va aparea si un propulsor de 1.5 l cu 3 cilindri, insa acesta va fi folosit doar pentru alimentarea bateriilor. Facand abstractie de protestele ecologistilor, BMW va dota viitorul 5 series cu un V8 – astfel de unitati se bucura de o mare popularitate in SUA si se pare ca bavarezii nu au de gand sa piarda aceasta piata.

 

Autocar anunta ca noul BMW seria 5 va intra pe piata in anul 2016, iar peste un an va fi lansat noul M5. Versiunea sport a sedanului 5 series va primi pentu prima data tractiune integrala.Noul BMW seria 5 - primele informatii 2

Noul BMW seria 5 2016 break in camuflaj

Citeste si:

Acum e oficial – noul BMW seria 4

Noul BMW seria 5 – poze Autocar

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul BMW seria 5 - primele informatii 2 Noul BMW seria 5 - primele informatii 3 Noul BMW seria 5 - primele informatii 4 Noul BMW seria 5 - primele informatii

Comentarii

  1. Prince Petre Vontherbourg

    02,December 2, 2013,11:30

    very nice model to see the next one will come [2016] camouflage to undress and to show its muscles I mean the new generation of BMW: Series: Five [5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *