Home » Noul BMW X4. Poze oficiale » Noul BMW X4. Poze oficiale

Noul BMW X4. Poze oficiale

Noul BMW X4
HomeApril 5, 2013 at 6:30 am

Iata-le – primele imagini oficiale cu noul BMW X4. Acesta ar trebui sa devina al doilea SUV coupe din gama constructorului german (primul este BMW X6). Trebuie sa mentionam ca masina in cauza are doar statutul de concept. Insa, avem toata siguranta ca in 2014 BMW X4 va intra in showroom-uri.

Noul BMW X4: dimensiuni

Se presupune ca X4 a mostenit platforma de la fratele sau mai mic – modelul BMW X3. Insa, la capitolul dimensiuni sunt ceva deosebiri. Astfel lungimea noului model este de 4648 mm, latimea 1912 mm si inaltimea 1622 mm. Distanta dintre punti este de 2810 mm. Prin urmare X4 s-a primit mai jos si mai lat decat X3.

Noul BMW X4: motorizare

Gama de propulsoare de asemenea va fi imprumutata de pe X3. Insa, iarasi vor fi operate mici modificari. Astfel, gama de benzinare si versiuni diesel va dezvolta aici intre 184 si 320 cai putere. Mai mult de atat, trebuie sa apara si varianta X4 M, care urmeaza sa fie dotata cu un benzinar absolut nou de 3,0 l, iar in calitate de bonus va fi si o versiuni M diesel dotata cu un motor capabil sa produca 381 cai putere.

Raman valabile cutiile de viteze cunoscute pana acum. Astfel noul BMW X4 va fi dotat ori cu o cutie manuala in 6 trepte ori cu una automata in 8 trepte.

Nu a mai ramas mult pana cand noul model va fi accesibil. In Europa si Statele Unite vanzarile BMW X4 vor lua startul chiar la inceputul anului 2014. Preturile pentru noul model urmeaza a fi comunicate anterior acestei perioade, pana atunci nu riscam a face presupuneri.

Citeste si asta:

BMW seria 4: primele imagini in lumea reala

Noul BMW seria 3: un nou diesel

Noul BMW X6: primele informatii

Cea mai ieftina rovinieta – oferta de la emag.ro

Noul BMW X4

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul BMW X4 lateral BMW X4 spate Noul BMW X4

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *