Home » Noul Cadillac Escalade – oficial, poze si detalii » Noul Cadillac Escalade – oficial, poze si detalii

Noul Cadillac Escalade – oficial, poze si detalii

Noul Cadillac Escalade
HomeOctober 8, 2013 at 10:34 am

Noul Cadillac Escalade a fost prezentat oficial ieri la New York. Istoria modelului Escalade masoara 15 ani, timp in care varful de lance Cadillac a schimbat 3 generatii.

Anterior se spunea ca noul Cadillac Escalade va dispune de un sasiu absolut nou, renuntand la platforma mecanica utilizata pana acum. Nu a fost sa fie, noul SUV are la baza versiunea optimizata a sasiului de pe GMC Yukon.

Modelul vine cu 2 versiuni de caroserie: short (5180 mm) si long (5698 mm) version. Cu alte cuvinte daca pe 2 locuri paralele de parcare vom gasi noul Cadillac Escalade long version si noul Mercedes S-Class cu baza lunga “L”, atunci “nasul” SUV-ului american va iesi in fata cu aproape jumatate de metru.

Exteriorul noului model a fost revazut, insa schimbarile serioase au fost evitate. Astfel, Escalade 2014 este la fel de dur ca generatiile anterioare, iar liniile caroseriei sunt usor de recunoscut.

Noul Cadillac Escalade interior

Noul Cadillac Escalade: interiorul

Cu ceva timp in urma, spionii au facut primele poze cu interiorul noului Escalade. Era clar atunci ca schimbarile din habitaclu sunt destul de profunde. Noul Cadillac Escalade are acum un interior cu nuante premium. Inginerii americani au decis sa apropie masina de modelele ATS, XTS si CTS, si sa renunte la formele simpliste vazute pana acum in interiorul Escalade.

Din imagini se observa ca noul Cadillac Escalade are instrumente de bord digitale. Mai mult de atat, SUV-ul a primit sistemul de multimedia CUE cu un ecran tactil de 8 inch.

Noul Cadillac Escalade: motor

La momentul actual, sub capota masinii este montat V8-ul EcoTec 3 de 6,2 litri, capabil sa dezvolte 420 cai putere si 609 Nm. Mai tarziu e planificata aparitia unei versiuni hybrid. Transmisia pentru noul Cadillac Escalade este asigurata de o cutie automata cu 6 trepte.

Startul vanzarilor noului Escalade este planificat pentru primavara anului 2014.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si asta:

Mercedes-Benz GLA: oficial

Noul Duster: oficial

Navigatie GPS

Noul Cadillac Escalade

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul Cadillac Escalade interior Noul Cadillac Escalade spate Noul Cadillac Escalade

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *