Home » Noul Chevrolet Camaro este asteptat in 2016 » Noul Chevrolet Camaro este asteptat in 2016

Noul Chevrolet Camaro este asteptat in 2016

Noul Chevrolet Camaro imagine simbol 2
HomeMay 23, 2014 at 6:25 pm

Noul Chevrolet Camaro este asteptat in anul 2016, anunta WorldCarFans dupa ce americanii au comunicat ca 2015 este ultimul an pentru generatie cu numarul 5 al legendarului model.

Compania General Motors a anuntat oficial ca anul ce vine va fi ultimul pentru generatia cu numarul 5 al modelului Camaro. Asta ar insemna ca deja in 2016 urmeaza sa apara noul Chevrolet Camaro, unul cu adevarat nou. E destul de probabil ca prototipul viitoarei generatii al muscle car-ului american sa fie lansat in cadrul salonului auto de la Detroit.

Noul Chevrolet Camaro: detalii tehnice

Automobilul va avea la baza o platforma noua, comuna de altfel cu Cadillac ATS si CTS. La pachet cu platforma, pentru noul Camaro sunt pregatite si o serie de motoare proaspete si unitati de transmisie. Ultimele vor include o cutie de viteze manuala cu 7 trepte si una automata cu ambreiaj dublu. Chiar daca schimbarile tehnice se anunta a fi destul de importante, modificarile stilistice vor fi cat se poate de subtile. General Motors intentioneaza sa pastreze look-ul agresiv al actualului model. Unicul lucru cunoscut cu certitudine este ca noul Chevrolet Camaro va primi o noua gama de culori pentru caroserie.

Productia noului Camaro va fi organizata la uzina GM din Michigan, chiar daca anterior se vormea despre Ohio. Tot acolo, sunt asamblate si modele Cadillac ATS si CTS.

Noul Chevrolet Camaro - imagine simbol 2

Generatia actuala de Chevrolet Camaro a fost lansata in anul 2010 si este dotata cu un benzinar V8 ce poate livra 405 ori 432 cai putere. Europenii pot achizitiona acest automobil pentru un minim de 45.000 euro. Se prea poate ca noul Chevrolet Camaro sa vina cu un adaos de pret si cu propulsoare cu mai putini cilindri.

Asa arata prima generatie a lui Chevrolet Camaro, cum va arata noul Chevrolet Camaro urmeaza sa vedem

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Cele mai bune masini sh pentru incepatori – top-ul american

Noul TDI pentru Audi vine cu mai multa putere si emisii reduse

Noul Chevrolet Camaro – simbol

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Asa arata prima generatie a lui Chevrolet Camaro, cum va arata noul Chevrolet Camaro urmeaza sa vedem Noul Chevrolet Camaro - imagine simbol 2 Noul Chevrolet Camaro imagine simbol 2

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *