Home » Noul Fiat Punto facelift va debuta in 2015 Foto » Noul Fiat Punto facelift va debuta in 2015 Foto

Noul Fiat Punto facelift va debuta in 2015 Foto

Noul Fiat Punto facelift 2015
HomeJuly 8, 2014 at 2:02 pm

Avem la dispozitie primele poze cu noul Fiat Punto facelift ce este programat pentru anul 2015. Compacta italiana a primit mai multe elemente de design revizuite si ceva schimbari de ordin tehnic.

Noul Fiat Punto facelift 2015: design

Modelul a primit blocuri optice noi, faruri anti-ceata cu decoratiuni cromate, o grila a radiatorului usor modificata si o bara frontala redesenata. Aproape toate schimbarile se refera la partea frontala a masinii, spatele, multumindu-se cu cateva elemente cromate si usoare modificari la blocurile optice. Mai mult, interiorul masinii a ramas in marea s-a parte la fel, adaugandu-se doar noi variante de culoare pentru tapiterie.

Noul Fiat Punto facelift se pare ca nu va primi modificari la motoare. Astfel, hatchback-ul va fi oferit cu benzinarul de o,9 litri ce dezvolta 85 cai putere si cu unitatea diesel 1.3 16V Multijet ce dezvolta 85 cai putere si 200 Nm de cuplu motor.

Noul Fiat Punto facelift 2015 interior

Noul Fiat Punto facelift 2015: o veste rea si una buna

Majoritatea publicatiilor  s-au grabit sa anunte ca noul Fiat Punto facelift va ajunge in Europa in toamna anului 2014. E adevarat ca masina va debuta in cadrul salonului auto de la Paris, insa, se prea poate ca versiunea facelift sa nu sa se comercializeze pe pietele europene. Deducem acest lucru din modificarile care i-au fost aduse automobilului, modificari care sunt caracteristice pietelor emergente, in special celei din India. In primul rand, vedem volanul pe parte dreapta, in al doilea rand colturile geamurilor din zona stalpului central sunt rotujite, pentru versiunea europeana acestea fiind ascutite, in al treilea rand, pe usa portbagajului se vede lacatul, pe cand la versiunea europeana lacatul portbagajului este integrat in sigla Fiat.  Prin urmare, automobilul prins de spioni este reprezentantul proiectului 310 (piete in dezvoltare) si nu al proiectului 199 (Europa). Aceste 2 proiecte se deosebesc prin constructie (mai simpla pentru 310) si prin materialele utilizate la interior (mai putin calitative pentru 310).

Noul Fiat Punto facelift 2015 spate

Vestea buna e ca noua generatie a lui Fiat Punto este programata pentru anul 2016. Respectiv, e posibil ca showroom-urile europene sa pastreze modelul actual pana la aparitia generatiei noi.

Noul Fiat Punto facelift 2015 motor

Poze exclusiv Fiat Moto Club

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Senzori de parcare – care sunt cei mai buni asistenti de parcare

Noul Fiat Punto facelift 2015

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Fiat Punto facelift 2015 interior Noul Fiat Punto facelift 2015 motor Noul Fiat Punto facelift 2015 spate Noul Fiat Punto facelift 2015

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *