Home » Noul Ford Focus RS vine in 2016 cu mai multa putere » Noul Ford Focus RS vine in 2016 cu mai multa putere

Noul Ford Focus RS vine in 2016 cu mai multa putere

Asta nu e noul Ford Focus RS - e modelul actual, dar e si el super hot
HomeMay 7, 2014 at 5:15 pm

Noul Ford Focus RS ce trebuia sa debuteze in 2015, va ajunge in showroom-uri abia in 2016. Viitoarea generatie a hot-hatch-ului american vine cu un nou motor si o transmisie diferita.

Noul Ford Focus RS era anuntat pentru 2015, insa lansarea lui Ford Mustang pe piata europeana, a implicat unele schimbari in planurile companiei. Exista pericolul ca o parte din piata tinta a modelului Focus RS sa se suprapuna cu o parte din potentialii cumparatorii a-i modelului Ford Mustang. Se pare insa ca cele doua segmente de clienti sunt distincte, cel putin asa arata ultimele studii, iar noul Ford Focus RS va fi totusi lansat, dar cu o mica intarziere.

Noul Ford Focus RS: detalii tehnice

Oficialii Ford nu au oferit vreun amanunt asupra agregatelor ce urmeaza a fi montate pe viitorul Focus RS. Insa, conform informatiilor detinute de AutoExpress, noul Ford Focus RS va fi dotat agregatul EcoBoost 2.3, ce mai poate fi intalnit pe versiunea entry-level al modelului Mustang 2014. Mai mult, inginerii se pare ca au decis sa transforme noul Focus RS intr-un supercar, ridicand capacitatea de productie a unitatii de propulsie de la 309 cai putere – cat livreaza pe Mustang, pana la 350 cai putere. Pentru a nu creste masa si pretul masinii, specialistii nu au montat pe noul Ford Focus RS un sistem de tractiune integrala, optand pentru un diferential “inteligent” pe axa frontala. Pentru o utilizare si mai buna a puterii produse de motor, hot-hatch-ul american vine si cu o serie de asistenti electronici, inclusiv o sistema pentru controlul starturilor de pe loc.

Noul Ford Focus RS imagine simbol

Asta nu e noul Ford Focus RS - e modelul actual, dar e si el super-hot

Se asteapta ca noul Ford Focus RS sa-si pastreze pretul de aproximativ 33.000 euro. Daca acest obiectiv va fi atins, Focus RS va deveni cea mai buna oferta dupa raportul euro per cal putere.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Ford Focus sedan 2014 facelift: oficial poze si informatii

Cel mai bun scaun auto pentru copii – top 5

Noul Ford Focus RS

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Asta nu e noul Ford Focus RS - e modelul actual, dar e si el super hot Noul Ford Focus RS imagine simbol Asta nu e noul Ford Focus RS - e modelul actual, dar e si el super-hot

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *