Home » Noul Mercedes-Benz C Class: primele poze fara camuflaj » Noul Mercedes-Benz C Class: primele poze fara camuflaj

Noul Mercedes-Benz C Class: primele poze fara camuflaj

Noul Mercedes-Benz C Class
HomeDecember 2, 2013 at 11:05 am

Spionii au reusit in premiera sa faca cateva poze cu noul Mercedes-Benz C Class fara ca acesta sa fie acoperit cu straie de protectie. Worldcarfans anunta ca automobilul a fost surpins in timpul filmarilor unui material video, probabil pentru viitoarea campanie de promovare a sedanului nemtesc.

Noul Mercedes-Benz C Class: design

Dupa cum era si de asteptat, noua generatie C Class a mostenit multe din liniile mai marilor E Class si S Class. Acest lucru este si mai vizibil la noua grila a radiatorului, la farurile cu banda LED caracteristica ultimelor modele Mercedes, precum si la farurile spate parca copiate de pe ultimul S Class.

La interior avem un nou set multimedia – COMAND, dotat cu ecran tactil pe centru, iar instalatia de clima isi va ajusta automat functionarea in dependenta de datele livrate de aparatul GPS.

Noul Mercedes-Benz C Class interior

Se mai stie ca noul Mercedes-Benz C Class va fi gazduit de platforma MRA. Acesta presupune suspensii adaptabile si caroserie partial fabricata din aluminiu. Lungimea noii generatii C Class va depasi 4,6 metri, iar distanta dintre punti va atinge 2800 mm. Astfel se va incerca un adaos de spatiu pentru pasagerii din spate. Mai mult de atat volumul portbagajului va mai adauga 25 litri ajungand la 500 l.

Noul Mercedes-Benz C Class fata

Motoarele pentru noul Mercedes-Benz C Class

Partea proasta e ca nu avem informatii oficiale ce privire la gama de propulsie a noului C Class. Partea buna e ca sursele interne si-au facut se de data asta treaba – astfel, noul Mercedes-Benz C Class in versiunea de baza va fi echipat cu o unitate diesel de 1.6 l si 130 cp (probabil imprumutata de la Renault), aceasta va fi urmata de un alt diesel de 2.2 l care in dependenta de setari va livra 170, 204 sau 231 cp. Benzinarele vor fi reprezentate de unitati de 1.6, 2.0 si 3.0 l. Prima va produce 156 cp, propulsoarele de 2.0 l vor livra 184, 211 si 252 cp, iar in topul gamei se va afla motorul V6 de 3.0 l si 333 cp.

Noul Mercedes-Benz C Class spate

Noul Mercedes-Benz C Class spate 2

Nu stim deocamdata preturile pentru noul Mercedes-Benz C Class. Pretul de start pentru generatia actuala este de aproximativ 33.500 euro, prin urmare putem presupune ca pretul noului model va incepe de la aprox. 35.000 euro.

Noul Mercedes-Benz C Class break: vazut necamuflat 02.12.2013

Au aparut primele poze cu versiunea break a noul C Class. CarAdvice anunta ca automobilul va fi lansat la cateva luni de la debutul berlinei. Noul model va primi un portbagaj generos ce va depozita 485 l, fara a misca cumva randul spate de banchete.

Noul Mercedes-Benz C Class break

Va amintim ca noul Mercedes-Benz C Class are la baza platforma MRA ce va gazdui cateva unitati pe benzina si cateva unitati diesel plus un ansamblu hibrid. Unele versiuni urmeaza a fi echipate tractiune integrala.

Berlina C Class urmeaza sa-si faca debutul in luna ianuarie a anului 2014, in cadrul salonului auto de la Detroit. Pana anunci insa, masina urmeaza a fi prezentata online, pe 16 decembrie, anunta WorldCarFans.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Germanii au ales cele mai bune automobile pentru 2013

Noul Mercedes GLK vazut de spioni

Noul Mercedes-Benz C Class

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Noul Mercedes-Benz C Class fata Noul Mercedes-Benz C Class lateral Noul Mercedes-Benz C Class spate 2 Noul Mercedes-Benz C Class spate Noul Mercedes-Benz C Class Noul Mercedes-Benz C Class interior Noul Mercedes-Benz C Class break Noul Mercedes-Benz C Class interior

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *