Home » Noul Mercedes G Class facelift este asteptat in 2017 » Noul Mercedes G Class facelift este asteptat in 2017

Noul Mercedes G Class facelift este asteptat in 2017

Noul Mercedes G Class facelift
HomeMay 5, 2014 at 3:13 pm

Noul Mercedes G Class facelift este programat sa apara  in anul 2017. Legendarul SUV german va suferi modificari foarte importante, insa reprezentantii Mercedes neaga posibilitatea aparitie unei noi generatii.

SUV-ul ce si-a inceput cariera drept un automobil cu destinatie militara a ajuns sa fie unul din cele mai longevive modele de pe piata. Mercedes anunta ca schimbarile ce urmeaza a fi implimentate vor atinge chiar si configuratia structurii de rezistenta a masinii. Cu toate astea, noul Mercedes G Class facelift va pastra numele de cod W463, respectiv nu putem vorbi despre un schimb de generatii.

Noul Mercedes G Class facelift: detalii

Publicatia Autocar, anunta ca noua versiune G Class va adauga 100 mm in latime pentru o mai buna tinuta de drum pe suprafetele asfaltate. Mai mult, schimbarile din structura caroseriei, dar mai ales utilizarea pe scara larga a aluminiului, vor permite reducerea masei vehiculului cu aproape 200 kg.

Schimbarile interne nu ar trebui sa altereze design-ul cu care deja ne-a obisnuit renumitul SUV. Totusi, se prea poate ca noul Mercedes G Class facelift sa imprumute cateva linii de la conceptul Ener-G-Force, ce a fost lansat inca in 2012, in cadrul salonului auto de la Los Angeles.

Noul Mercedes G Class facelift - conceptul Ener-G-Force

Habitaclul automobilului va fi supus si el procesului de imbunatatire. Pachetul de masuri pregatit pentru interiorul viitorului G Class include materiale noi pentru bordul masinii, nuante noi pentru suprafetele textile si desigur, mai mult spatiu pentru pasagerii din spate.

Schimbarile tehnice pentru noul Mercedes G Class vor incepe cu sistemul de suspensie – acesta urmeaza a fi schimbat in totalitate si vor continua cu cateva unitati de propulsie noi. Cele din urma vor debuta in 2016 si vor fi montate initial pe noul E Class. Vorbim de 2 agregate a cate 3.0 litri fiecare, unul diesel si o unitate pe benzina. Motorul diesel va dezvolta 300 de cai putere, iar cel pe benzina 360 cai putere. Transmisia va fi asigurata de o cutie de viteze automata cu 9 trepte.

Conceptul Ener-G-Force - noul Mercedes G Class facelift

Noul Mercedes G Class facelift - conceptul Ener-G-Force 2

cutia de viteze pentru noul Mercedes G Class facelift

Noul Mercedes G Class facelift va debuta in 2017 in cadrul unuia din saloanele auto din acea perioada. Productia va lua startul tot in 2017, la uzina din Graz, Austria.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Subaru Outback 2014 a fost lansat la New York

Cel mai bun scaun auto pentru copii – top 5

Noul Mercedes G Class facelift

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Conceptul Ener-G-Force - noul Mercedes G Class facelift Noul Mercedes G Class facelift - conceptul Ener-G-Force Noul Mercedes G Class facelift Noul Mercedes G Class facelift - conceptul Ener-G-Force 2 cutia de viteze pentru noul Mercedes G Class facelift

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *