Home » Noul Mitsubishi Lancer va fi dezvoltat impreuna cu Renault » Noul Mitsubishi Lancer va fi dezvoltat impreuna cu Renault

Noul Mitsubishi Lancer va fi dezvoltat impreuna cu Renault

Noul Mitsubishi Lancer
HomeNovember 11, 2014 at 10:55 am

Noul Mitsubishi Lancer va fi creat la baza unui model oferit de concernul Renault-Nissan, a declarat CEO Mitsubishi Motors, Osamu Masuko, intr-un interviu acordat publicatiei Automotive News Europe. 

(P) Uleiuri Castrol, Motul, Mobil1 ieftine – Pentru a verifica pretul click aici.

Pana in luna decembrie a anului 2013, o astfel de posibilitate era tratata mai mult ipotetic, acum insa, decizia a fost luata oficial. A ramas doar sa se decida asupra modelului gazda si a locului unde va fi produs noul Mitsubishi Lancer. Vanzarile masinii vor fi organizate in toata lumea, dar o atentie deosebita va fi acordata pietii din Europa. Anume aici rezultatele comerciale  pentru actualul Lancer sunt mai mult decat dezamagitoare – spre exemplu Volkswagen Golf se vinde de 143 de ori mai bine.

Restul detaliilor referitoare la viitorul model sunt inca necunoscute. Se stie doar ca acum un an, Mitsubishi si Renault-Nissan, au inceput un proces de colaborare ce presupune si un schimb de tehnologii. Unul din rezulatele acestui proces ar urma sa devina crearea unei noi generatii pentru Mitsubishi Lancer. Acesta ar putea avea la baza sedanul compact Fluence a celor de la Renault ori modelul Sentra vandut de Nissan pe continentul nord-american.

Un alt produs al colaborarii dintre cele 2 concerne, va fi un urmas pentru actualul Mitsubishi Galant. Acesta, ca si noul Lancer, s-ar putea dovedi un model a celor de la Renault-Nissan, vandut sub logo-ul Mitsubishi. Aici insa, Automotive News Europe a reusit sa afle mai multe detalii. Noul Galant, urmeaza sa fie creat prin redenumirea lui Renault Latitude/Samsung SM5. Noul Mitsubishi Galant va fi comercializat doar in America de Nord, iar aparitia sa, este programata pentru 2016-2017.

Mitsubishi a decis sa renunte la dezvoltarea independenta a berlinelor din segmentul C si D, pentru a se concentra pe modelele SUV. Seful companiei nipone a declarat noul ASX este programat  pentru anul 2016, iar noul Mitsubishi Pajero, isi va face aparitia abia in 2018, adica la 12 ani de la lansarea generatiei actuale.

Noul Mitsubishi Lancer ar putea avea la baza modelul Fluence

Noul Mitsubishi Lancer ar putea avea la baza modelul Fluence

Citeste si:

Mazda 2 2014: preturi si dotari

Noul Audi Q3 2014 facelift: design si motoare regandite

Noul Mitsubishi Lancer

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Noul Mitsubishi Lancer ar putea avea la baza modelul Fluence Noul Mitsubishi Lancer

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *