Home » Noul Nissan X-Trail a debutat la Frankfurt » Noul Nissan X-Trail a debutat la Frankfurt

Noul Nissan X-Trail a debutat la Frankfurt

noul Nissan X-Trail
HomeSeptember 11, 2013 at 2:15 pm

Noul Nissan X-Trail este rezultatul colaborarii dintre niponi si francezii de la Renault. SUV-ul ce va fi disponibil in 190 tari, are la baza proaspata platforma CMF.

Oficialii companiei, dau asigurari ca noul Nissan X-Trail a pastrat calitatile off-road ale modelului actual. Chiar daca exteriorul masinii este acum ceva mai bland. Astfel, noul X-Trail are un exterior redesenat complet. Au disparut practic toate liniile ce-l faceau sa arate mai dur. Acum noul Nissan X-trail are note de model premium.

Mai mult de atat, inginerii au echipat masina cu un set de sisteme de siguranta. Setul a primit numele Nissan Safety Shield. Acesta printre altele include un asistent electronic capabil sa franeze selectiv pentru a reduce subvirarea. Am fost asigurati ca noul Nissan X-trail va oferi mai mult confort pentru pasageri si siguranta sporita la drum.

Noul Nissan X-Trail ofera spatiu pentru montarea a inca 2 scaune. Iar, pentru drumurile lungi exista o sistema multimedia cu navigare,iar in plafon a fost montata o trapa impunatoare.

noul Nissan X-Trail interior

Noul Nissan X-Trail: detalii tehnice

Informatiile cu privire la motorizari sunt tinute in secret. S-a comunicat doar ca noul Nissan X-Trail va fi echipat cu unitati noi. Acestea fiind mai eficiente si mai usoare. In schimb, stim ca masina va putea fi achizitionata cat cu tractiunea pe fata atat si cu tractiune 4×4. Ultima, botezata All Mode 4x4i, poate conecta puntea spate temporar ori poate mentine transmisia in regim 4×4 tot timpul.
Clientii europeni vor putea comanda noul Nissan X-Trail in anul 2014. Preturile raman inca un secret.

noul Nissan X-Trail spate

Citeste si:

Noul Duster 2013 facelift oficial 

Navigatie GPS

Noul Nissan X-Trail 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
noul Nissan X-Trail interior noul Nissan X-Trail lateral noul Nissan X-Trail spate noul Nissan X-Trail

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *