Home » Noul Opel Corsa E primele poze si informatii » Noul Opel Corsa E primele poze si informatii

Noul Opel Corsa E primele poze si informatii

Noul Opel Corsa E
HomeApril 9, 2014 at 11:54 am

Noul Opel Corsa E urmeaza sa debuteze in cadrul salonului auto de la Paris din toamna anului 2014, anunta Autobild, iar la cateva saptamani de la lansarea oficial, subcompacta din Russelheim va putea fi intalnita showroom-uri.

Intre timp, spionii au avut grija sa mai suprinda o data hatchback-ul german in timp ce acesta executa testele de drum. Din pacate efortul fotografilor nu a adus prea multe informatii suplimentare.

Pozele puse la dispozitie, indica asupra unei posibile asemanari stilistice intre noul Opel Corsa E si modelul Adam (afirmatie valabila mai ales pentru partea frontala a masinii).

Noul Opel Corsa E: detalii tehnice

Noua generatie a modelului Corsa vine cu o gama de motorizari in care au fost efectuate cateva inlocuiri importante. Astfel, cea mai mare parte unitatilor de propulsie vor fi absolut noi, iar motorul de baza va fi un agregat cu doar 2 cilindri. Mai mult, noul Opel Corsa E vine si cu un propulsor supraalimentat de 1.0 litri, ce va fi capabil sa livreze intre 90 si 115 cai putere (in dependenta de setari). Cateva din agregatele lui Corsa E, vor fi cuplate la o noua cutie robot cu 2 ambreiaje.

Noul Opel Corsa E spate

Noul Opel Corsa E va debuta in cadrul salonului auto de la Paris ce isi va deschide portile in toamna anului 2014. Nemtii spera ca noua generatie a supemini-ului sa fie mai populara decat modelul actual. Anume din acest motiv inginerii nu se prea grabesc cu lansarea, iar masina e supusa unor teste mai seriose decat in mod obisnuit.

Noul Opel Corsa E interior

Noul Opel Corsa E fata

Noul Opel Corsa E schita Automobile-magazine.fr

Citeste si:

Programul Rabla 2014

Cele mai fiabile automobile SH in Germania pentru anul 2014

GPS pentru camioane

Noul Opel Corsa E

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Opel Corsa E fata Noul Opel Corsa E interior Noul Opel Corsa E lateral Noul Opel Corsa E spate Noul Opel Corsa E

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *