Home » Noul Opel Insignia vine in 2017 cu dotari premium si mai mult spatiu » Noul Opel Insignia vine in 2017 cu dotari premium si mai mult spatiu

Noul Opel Insignia vine in 2017 cu dotari premium si mai mult spatiu

Noul Opel Insignia imagini AutoExpress
HomeAugust 27, 2015 at 2:27 pm

Noul Opel Insignia este asteptat sa apara in 2017. Primele detalii precum si unele schite ale viitorului model, au fost puse la dispozitie de publicatia britanica AutoExpress.

Noul Opel Insignia, urmeaza sa devina mai lung, mai usor, iar in habitaclu vor putea fi intalnite materiale si dotari caracteristice modelelor premium. Astfel, producatorul din Russelsheim va incerca sa concureze cu alti nemti: BMW si Audi.

Noul Opel Insignia 2017: design

Insignia a fost tot timpul considerat un automobil frumos, iar inginerii Opel isi propun sa nu piarda acesta calitate. Ne putem face unele impresii despre noul Opel Insignia, analizand schitele celor de la Autoexpress, dar si imaginile conceptului Monza, lansat in anul 2013. E adevarat ca si spionii au surprins viitorul model in timpul testelor de drum, dar camuflajul gros aplicat masinii, masca toate liniile caroseriei.

Noul Opel Insignia poze spion

Deci, spuneam ca noul Opel Insignia va avea cate ceva in comun cu conceptul Monza. Acest lucru inseamna un design cu note sport, linii mai agresive si probabil caroserie mai lunga. O alta noutate, este ca Insignia va avea 2 versiuni de caroserie: liftback si estate.

Lupta dura din segmentul D, va face probabil ca noul Opel Insignia sa aiba un amptament cu aproximativ 10 cm mai mare decat modelul actual. Decizia a fost luata pentru a suplini rezerva de spatiu destinata picioarelor pasagerilor din spate.

Noul Opel Insignia foto AutoExpress

Cresterea ampatamentului, va fi insotita si de o marirea a lungimii generale a caroseriei. Cu toate astea, masa lui Insignia 2017 promite sa fie cu 200 kg mai mica decat masa generatiei aflate acum in vanzare.

Noul Opel Insignia 2017: interior si tehnologie

Se vorbeste ca noul Insignia ca si celelalte modele Opel, va fi dotat cu un hotspot WiFi si un afisaj head-up, aflat la moment in plina dezvoltare. Mai mult, se pare ca bordul noii generatie Insignia va fi complet digital. Acesta ar putea fi inspirat de bordul conceptului Monza, care avea la baza 18 proiectoare LED si putea fi personalizat in dependenta de doliantele soferului.

La capitolul motorizari, noul Opel Insignia 2017 ar urma sa primeasca versiuni modernizate ale unitatilor diesel disponibile pe modelul actual. Se mai vorbeste despre o posibila versiune hibrida, cu elemente de propulsie imprumutate de la modelul Ampera.

Noul Opel Insignia fata AutoExpress

Noul Opel Insignia 2017 – schite AutoExpress

Citeste si:

Noul Opel Astra 2015 vine cu foto si informatii oficiale

Noul Opel Insignia

<

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul Opel Insignia fata AutoExpress Noul Opel Insignia foto AutoExpress Noul Opel Insignia imagini AutoExpress Noul Opel Insignia poze spion

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *