Home » Noul Phaeton va fi lansat in ianuarie 2014 » Noul Phaeton va fi lansat in ianuarie 2014

Noul Phaeton va fi lansat in ianuarie 2014

VW Phaeton
HomeJuly 24, 2013 at 10:38 am

Agentia Bloomberg facand referinta la niste surse secrete afirma ca noul Phaeton, mai exact prototipul acestuia urmeaza a fi lansat in luna ianuarie a anului 2014, la Detroit. Aparitia oficiala a noului varf de lance Volkswagen in versiunea sa de serie este asteptata in 2015. 

In cadrul evenimentului de la Detroit, specialistii VW vor sa testeze reactia publicului asupra noii generatii Phaeton. Directorul companiei nemtesti – Martin Winterkorn, a mai adaugat ca modelul Phaeton va reveni un SUA de unde a plecat in 2006.

Noul Phaeton: informatii tehnice

Automobilul va avea la baza sedanul Audi A8, adica va primi una din versiunile platformei MLB care a mai fost utilizata pentru noile Audi A4, A6 si Q7. Generatia actuala Phaeton foloseste sasiul D1 care de altfel mai gazduieste si modelul Continental GT de la Bentley.

Noul Phaeton va scapa de cateva kilograme si in plus va primi cateva motoare noi. Printre acestea nu este exclusa aparitia unor benzinare supraalimentate cu 4 cilindri precum si a unei versiuni hybrid. Anterior s-a mai comunicat ca noul Phaeton va avea o caroserie fabricata integral din aluminiu.

Mai mult de atat, designul pregatit pentru noua generatie Phaeton va demonstra orientarea stilistica pentru viitoarea gama Volkswagen.

Conducerea Volkswagen are de gand sa modifice politica de pret administrata modelului de lux german. Drept urmare noul Phaeton urmeaza sa primeasca un pret incadrat intre preturile modelelor Audi A6 si Audi A8. In acest mod se va incerca a rezolva problema cererii mici pentru VW Phaeton.

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si asta:

Noul Volkswagen Passat – in septembrie

Audi A8 facelift: imagini spion

Noul Phaeton 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
VW Phaeton

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *