Home » Noul S-Class Coupe 2014 – primele imagini reale FOTO » Noul S-Class Coupe 2014 – primele imagini reale FOTO

Noul S-Class Coupe 2014 – primele imagini reale FOTO

Noul S-Class Coupe 2014
HomeFebruary 10, 2014 at 9:06 pm

Mercedes anuntasera anterior ca modelul CL va fi succedat de o versiune a renumitului S-Class. Astazi, au devenit accesibile primele poze cu noul S-Class Coupe, succesorul de drept al masinii scoase din productie.

Cum deja ne-a deprins industria auto contemporana, foarte putine modele reusesc sa-si pastreze  secretul exteriorului pana la debutul oficial. Mai mult de atat, cu cat masina pregatita pentru lansare este mai populara, cu atat este mai mare probabilitatea unor scurgeri de informatie. Noul S-Class Coupe nu a fost o exceptie. Initial, fusesera publicate cateva imagini cu prototipul de teste, iar la cateva zile, cei de la autofilou.at au publicat cateva fotografii reale cu succesorul modelului CL.

Noul S-Class Coupe 2014: motorizare

Debutul public al masinii, ar putea avea loc chiar foarte curand. Este prea putin probabil ca Mercedes sa astepte salonul auto de la Geneva, cand vom fi pusi la curent cu toate detaliile tehnice ale viitorului model. Totusi, unele informatii le detinem deja acum. Cu o mare doza de siguranta, am putea presupune, ca noul S-Class Coupe va mosteni gama de motoare a sedanului din aceiasi familie. Vorbim aici de benzinarele V8 de 4,7 si 5,5 litri, precum si supraalimentatul V12 de 6,0 litri, care in dependenta de setari poate livra 530 ori 640 de cai putere. Initial, va fi disponibil doar agregatul de 4,7 litri, capabil sa dezvolte 455 cai putere si 700 Nm de cuplu motor.

Noul S-Class Coupe 2014 spate

Noul S-Class Coupe 2014 va fi echipat cu transmisia automata 9G Tronic, care printre altele nu este propusa pentru berlina S-Class ci doar pentru modelul E-Class. Unii specialisti s-au aratat ingrijorati de capacitatea cutiei de a digera enormul cuplu motor generat de agregatele viitorului supercar, insa cei de la Mercedes spun ca unitatea 9G a fost proiectat cu o marja de rezistenta suficienta pentru a tine in frau chiar si cele mai puternice versiuni ale noului Coupe.

Noul S-Class Coupe 2014 interior 2

Noul S-Class Coupe 2014: concurenta

Vestea buna pentru Mercedes si proasta pentru cumparatori este lipsa totala a rivalilor pentru noul S-Class Coupe. Circula zvonuri precum ca BMW dezvolta un concurent, insa in viitorul apropiat nu se anuta nici un razboi in acest segment.

Noul S-Class Coupe 2014 lateral

Noul S-Class Coupe 2014 in motion

Citeste si:

Noul Mercedes S600 2014: a debutat oficial in SUA

Noul Maybach ar putea fi lansat chiar in vara anului curent

Noul S-Class 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul S-Class Coupe 2014 in motion Noul S-Class Coupe 2014 interior 2 Noul S-Class Coupe 2014 interior Noul S-Class Coupe 2014 lateral Noul S-Class Coupe 2014 spate Noul S-Class Coupe 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *