Home » Noul Smart ForTwo 2014: oficial foto si preturi » Noul Smart ForTwo 2014: oficial foto si preturi

Noul Smart ForTwo 2014: oficial foto si preturi

Noul Smart ForTwo 2014 in motion
HomeJuly 22, 2014 at 12:53 pm

Noul Smart ForTwo 2014 impreuna cu fratele sau mai mare – Smart ForFour au debut oficial la Berlin. Modele au fost lansate ca componente a unei singure familii. Drept rezultat acestea au multe componente comune, printre care blocuri optice, grilele radiatorului etc.

Noul Smart ForTwo 2014: design

Designerii au pastrat proportiile caracteristice Smart-ului. Spre exemplu “surplombele” au ramas foarte scurte cat pe fata atat si in spate. Nu a disparut nicaieri nici contrastul de culoare dintre capsula Tridion si componentele caroseriei. In total fiind accesibile peste 40 combinatii de nuante. Principalele schimbari in partea frontala includ o capota mai ridicata – pentru un look mai matur, si evident o noua grila a radiatorului. Aceasta a devenit mai mare si este accesibila cu o gama larga de culori. In centrul grilei s-a cocotat sigla modelului, marita si ea. Nemtii spun ca noua conceptie a brandului Smart poate fi identificata prin 2 cuvinte – inima si inteligenta. Design-ul pentru noul Smart ForTwo 2014 poate fi descris cu ajutorul cuvantului FUN.ctional.

Noul Smart ForTwo 2014 fata

Smart afirma ca interiorul masinii vorbeste despre valorile generatiei tinere. Astfel, pe langa o gama larga de forme si nuante, habitaclul pentru noul Smart ForTwo 2014 este si cat se poate de functional. Spre exemplu volanul este locul de unde pot fi controlate sistema audio, calculatorul de bord si sistemul de navigatie a masinii. Daca tot vorbim de generatia tanara, ar fi fost destul de straniu daca masina nu se “imprietenea” cu smartphone-urile”. Noul Smart face acest lucru prin intermediul unei aplicatii grauite, ce se numeste  Smart Cross Connect.

Noul Smart ForTwo 2014 interior

Noul Smart ForTwo 2014: motorizari

Noile Smart ForTwo si ForFour vor avea o gama de motorizari comuna, ce va consta din 3 propulsoare cu cate 3 cilindri fiecare. Doua dintre ele au fost imprumutate de la Renault si dezvolta 71 cai putere si 91 Nm, respectiv 90 cai putere si 135 Nm. Ceva mai tarziu este asteptata aparitia unui motor de 60 cai putere, cu care vor fi echipate versiunile de baza ale noii generatii de Smart-uri.

Una din cele mai mari probleme ale actualului Smart este cutie de viteze robotizata. Pe langa faptul ca performantele acesteia lasa foarte mult de dorit, Smart nu ofera vreo alternativa ei. Acum insa situatia promite o schimbare. Noul Smart ForTwo 2014 dar si noul ForFour vin cu o cutie de viteze mecanica cu 5 trepte, iar versiunile superioare vor fi dotate cu unitatea automata Twinamic in 6 rapoarte.

Noul Smart ForTwo 2014 si Smart ForFour

Noul Smart ForTwo 2014: tehnologie

Smart anunta ca axa fata are o structura asemanatoarea cu cea a generatiei anterioare a lui C Class. Din sistemele clasice de siguranta sunt prezente ABS, ESP si ASR. La acestea se adauga asistentul Crosswind Asist, care poate detecta rafalele puternice de vant si va nu permite acestora sa scoata automobilul de pe traiectorie.

Daimler spune ca noul Smart ForTwo 2014 va avea un pret sub 11.000 euro pentru versiunea de 71 cai putere, iar noul ForFour va fi disponibil pentru 11.600 euro.

Noul Smart ForTwo 2014 lateral

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul Mercedes Vito 2014 vine la Paris Foto

Noul Smart ForTwo 2014

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Noul Smart ForTwo 2014 fata Noul Smart ForTwo 2014 in motion Noul Smart ForTwo 2014 interior Noul Smart ForTwo 2014 lateral Noul Smart ForTwo 2014 si Smart ForFour Noul Smart ForTwo 2014

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *