Home » Noul Subaru Impreza 2016: primele schite si informatii » Noul Subaru Impreza 2016: primele schite si informatii

Noul Subaru Impreza 2016: primele schite si informatii

Noul Subaru Impreza 2016 - schite
HomeOctober 7, 2015 at 9:51 pm

Producatorul auto japonez a publicat 2 schite cu conceptul ce anunta noul Subaru Impreza 2016. Compacta nipona urmeaza sa primeasca o platforma noua si motoare de ultima generatie.

Noul Subaru Impreza 2016 este descris drept primul model al noii generatii de automobile Subaru si prima treapta in executarea planului “Prominence 2020”. Acesta fusese anuntat cu un an in urma si este menit sa imbutateasca gama de modele si sa creasca notorietatea brandului.

La baza lui “Prominence 2020” se afla o noua platforma universala ce va gazdui practic toata gama de modele Subaru. Arhitectura vine sa aduca mai multa rezistenta la torsiune, dar mai important, reduceri importante de masa.

Noul Subaru Impreza 2016: design

Schitele din dotare arata ca noul Impreza se va alinia curentului stilistic ce are o prezenta tot mai mare in industria auto mondiala. Vorbim aici in primul rand de forma blocurilor optice. Acestea au linii frante complicate iar pentru iluminare vor fi utilizate elemente LED.

Noul Subaru Impreza 2016 - schite

Pe langa faruri, mai ies in evidenta gurile de aerisire masive si noua grila frontala de dimensiuni sporite.
La capitolul motorizare informatiile sunt tinute in secret. Se stie doar ca automobilul va primi o lista proaspata de propulsoare, cu unitati ce vor avea in dotare o sistema capabila sa opreasca o parte din cilindri.

Noul Subaru Impreza 2016 in versiunea sa de serie va debuta in aproximativ 18 luni, iar preturile nu ar trebui sa creasca prea tare in comparatie cu generatia actuala.
Noul concept Subaru 2016
Pe langa conceptul lui Impreza, Subaru urmeaza sa prezinta in viitorul apropiat si prototipul VIZIV Future. Acesta este menit sa demonstreze noua conceptie stilistica adoptata de contructrul nipon.

Noul Subaru Impreza 2016

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Noul concept Subaru 2016 Noul Subaru Impreza 2016 - schite Noul Subaru Impreza 2016 foto

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *