Home » Noul SUV Volkswagen are 7 locuri si resedinta americana FOTO » Noul SUV Volkswagen are 7 locuri si resedinta americana FOTO

Noul SUV Volkswagen are 7 locuri si resedinta americana FOTO

Noul SUV Volkswagen - conceptul CrossBlue
HomeJuly 15, 2014 at 4:22 pm

Luni, 14 iulie, s-a dat unda verde pentru noul SUV Volkswagen. Modelul urmand sa urce pe liniile de productie a uzinei Volkswagen AG din localitatea Chattanooga, statul Tennessee SUA.

Initial era luata in calcul si unitatea de productie din Puebla, Mexic, insa rezultatele calculelor facute de nemti au dat aviz pozitiv uzinei din Statele Unite ale Americii. Conform reprezentantilor Volkswagen, in proiectul noului model vor fi investiti peste 900 mln de dolari, din care 600 mln, vor fi destinati sporirii capacitatii de productie a unitatii din Chattanooga (uzina de acolo are o suprafata totala de aproximativ 50.000 metri patrati).  Mai mult, va fi deschis si un centru de design si dezvoltare, unde vor lucra 200 de ingineri. Aici va avea loc concentrarea parerile consumatorilor americani, ca ulterior inginerii sa aplice unele modificari la modelele VW, in concordanta cu sugestiile cumparatorilor. Suma totala a investitiilor facute de Volkswagen in uzinele din SUA si Mexic vor atinge 7 mlrd de dolari pana in 2018. Pana atunci, nemtii planifica sa aduca vanzarile pe continentul nord american, pana la 800.000 unitati lunar.

Noul SUV Volkswagen

Noul SUV Volkswagen: detalii tehnice

Noul SUV Volkswagen va debuta public la sfarsitul anului 2016 iar la baza lui se va afla ultima generatie a modelului Passat. Masina va fi aproapiata stilistic de conceptul CrossBlue, ce a fost prezentat inca la sfarsitul anului 2013. Pentru ca automobilul este destinat in mare parte pietii americane, acesta se va putea lauda cu dimensiuni impunatoare, fiind la acest capitol pe o treapta superioara modelului Touareg. Mai mult, noul SUV Volkswagen va detine 3 randuri de scaune, oferind spatiu suficient pentru familiile cu mai mult de 2 copii. Se mai vorbeste ca viitorul model va fi mai ieftin decat SUV-ul Touareg. S-ar putea ca aceasta decizie sa imbunatateasca pozitiile producatorului german in SUA, acolo unde toate marcile europene stau destul de prost la capitolul vanzari.

Noul SUV Volkswagen - conceptul CrossBlue lateral

Noul SUV Volkswagen - conceptul CrossBlue 2

[plulz_social_like width="350" send="false" font="arial" action="like" layout="standard" faces="false" ]

Citeste si:

Noul VW Passat 2014: poze si informatii oficiale

Noul SUV Volkswagen

Galerie de Imagini

Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Noul SUV Volkswagen - conceptul CrossBlue 2 Noul SUV Volkswagen - conceptul CrossBlue lateral Noul SUV Volkswagen - conceptul CrossBlue Noul SUV Volkswagen

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *