Home » Noul Vokswagen Transporter T6: primele detalii » Noul Vokswagen Transporter T6: primele detalii

Noul Vokswagen Transporter T6: primele detalii

Noul Volkswagen Transporter T6 conceptul E Co Motion
HomeApril 8, 2013 at 4:03 am

Volkswagen Transporter T6 este acum la etapa constructiei. Publicatia Autobild afirma ca noua generatie a modelului are sa apara in 2015 si se va mentine pe liniile de productie pana in 2020. Atunci ar trebui sa vada lumina zilei a 7-a generatie de Transporter.

Marea noutate e ca Tansporter T6 va avea un exterior aproape similar cu cel al conceptului E-CO-Motion, prezentat la Geneva. In rest schimbarile vor fi mai putin revolutionare, multe decizii vor fi chiar conservative. Totusi VW Transporter va primi asistentii de drum si sistema de multimedia montate anterior pe ultimul model de Golf.

Noul Volkswagen Transporter T6: motorizare

Aici sursele ne-au oferit mai putine detalii. Insa stim ca cele mai puternice versiuni vor fi dotate cu motoare diesel de 2,0 l ori benzinare la fel de 2,0 l . Acestea vor produce 231 respectiv 224 cai putere. Una din optiuni pentru transmisie va fi cutia de viteze automata DSG. Tractiunea va fi realizata default de puntea din fata, insa pentru un oarecare adaos la pret va putea fi obtinut si un automobil cu tractiune integrala.  Inginerii de la Volkswagen sunt axati mai mult pe obtinerea unui consum de carburant cat mai bun si respectiv reducerea emisiilor in atmosfera. Drept rezultat, putem presupune ca modelul T6 va fi mai usor decat T5.

Ce pret va avea Transporter T6 nu cunoastem, ba e chiar un pic c-am devreme pentru a discuta acest lucru. Dar, putem fi aproape siguri ca noul Transporter va fi mai scump decat modelul actual.

Citeste si asta:

Citroen C4 Picasso 2013: imagini oficial

Cea mai ieftina rovinieta – oferta emag.ro

Noul VW Transporter T6

Galerie de Imagini

Slide 1
Noul Volkswagen Transporter T6 conceptul E Co Motion

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *